Biobizz Top Max

14,64203,79

Biobizz topmax is een 100% plantaardige bloeistimulator die de aanmaak van bloemcellen stimuleert en vergroot de productie en het transport van suikermoleculen in de bloemen wat uiteindelijk weer leidt tot grotere vruchten en een zachte zoete smaak van het eindproduct. 

Artikelnummer: 940207 Categorieën: ,

Beschrijving

Biobizz Top Max

Biobizz Top Max

Top·Max™ is een organische bloeistimulator die het doel heeft om de vrucht te vergroten en het volume ervan te verhogen. Tevens zorgt Top·Max™ voor een zoete, zachte smaak in het eindproduct en bevordert het de opname van voedingsstoffen in de plant. Top·Max™ zorgt dat ionen als calcium, ijzer en magnesium vrijkomen waardoor de stofwisseling van de plant gestimuleerd word.
De bijzondere manier waarop Top·Max™ de stroom aan voedingstoffen op gang brengt, wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van humuszuren .

Hoe kan ik Top·Max™ gebruiken?
Top·Max™ kan gebruikt worden gedurende de gehele bloeifase. In de eerste weken wordt een dosering van 1ml per liter water geadviseerd. In de laatste weken voor de oogst kan deze dosering verhoogd worden naar 4ml per liter water. Om het beste resultaat te bereiken kunt u het beste ons groeischema volgen.

Humuszuren in Top·Max™
Humuszuren worden gevormd door het ontbindingsproces van groenten en aarde dat miljoenen jaren duurt. De belangrijkste bron is Leonaordite. Leonardite is een materiaal met de grootste biologische concentratie in de planeet. De fulvozuren maken het mogelijk dat de bloemen op een gezonde manier groeien. Fulvorzuren worden gewonnen uit rijke bronnen van humate afzetting die zich diep in de aarde bevinden. Ze bevatten een natuurlijke elektrische lading die voedingsstoffen en mineralen trekt uit zowel de microbiologische bodem basis en de toegepaste organische meststoffen.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Biobizz Top Max

14,64203,79