Dr Fertigo BioDefender

22,0631,86

De natuurlijke plantenextracten in Bio-Defender bestrijden uitsluitend de schadelijke insecten op een snelle en efficiënte  wijze. Aan het product zijn natuurlijke orthosilicische zuren toegevoegd voor de versterking van celwanden. Zo ontstaat een dun, volledig biologisch afbreekbaar laagje op het bladoppervlak waardoor insecten, schimmels en virussen geen kans krijgen om tot de plantencellen door kunnen dringen en de plant infecteren.

Artikelnummer: 900036 Categorieën: ,

Beschrijving

Dr Fertigo BioDefender

Dr Fertigo BioDefender
De werking van Bio-Defender
Veel moderne chemische pesticiden en plantverbeteraars zijn schadelijk voor onze gezondheid. Ook al zijn ze wettelijk geschikt voor menselijke consumptie, dat betekent niet dat ze vrij zijn van risico op lange termijn. De producten van DrFertigo spelen daarom in op de sterk groeiende trend in de ‘grow your own’ markt naar natuurlijke, organische en duurzame groeimethoden. Voor de ontwikkeling van het 100% organische Bio-Defender werden uitgebreid de natuurlijke verdedigingsmechanismen van planten tegen infecties en parasieten bestudeerd. Zo kond DrFertigo een compleet nieuw plantcare/immuno-booster middel ontwikkelen met uitsluitend natuurlijke, biologische ingrediënten zodat het geschikt is voor biologische teeltmethoden. Bio-Defender werkt op verschillende niveaus: Preventief door verbetering van het verdedigingssysteem van de plant tegen pathogenen en curatief door gebruik van natuurlijke insectwerende middelen wanneer er al sprake van een besmetting is.
De werking van Bio-Defender
De natuurlijke plantenextracten in Bio-Defender bestrijden uitsluitend de schadelijke insecten op een snelle en efficiënte wijze. Aan het product zijn natuurlijke orthosilicische zuren toegevoegd voor de versterking van celwanden. Zo ontstaat een dun, volledig biologisch afbreekbaar laagje op het bladoppervlak waardoor insecten, schimmels en virussen geen kans krijgen om tot de plantencellen door kunnen dringen en de plant infecteren. De organische humus- en fulvinezuren zorgen voor een goede ontwikkeling van de plant via het blad. Het geheel versterkt de natuurlijk weerstand van de plant om zelf ziekteverwekkers te kunnen bestrijden. BioDefender is veilig toe te passen tot één week voor de oogsttijd.
Gebruik Bio-Defender voor:
• Verbetert immuunsysteem en natuurlijk afweer van planten tegen plagen en pathogenen;
• Versterkt celwanden op cellulair niveau;
• Puur biologische en natuurlijke ingrediënten;
• Veilig voor gebruik op teeltgewassen;
• Veilig te gebruiken tot zeer kort voor de oogsttijd;
• Eenvoudig in gebruik

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

voeding

Dr Fertigo BioDefender

22,0631,86