Aanbieding!

Druid Nutrients Berkana

18,6265,17

Het is niet meer nodig om verschillende soorten producten zoals bloeivoeding, wortelstimulator of boosters te doseren en te mengen. Alles wat uw planten nodig hebben, is te vinden in slechts één zak Druid Nutrients. Het is zo makkelijk! Druid Nutrients Berkana bevat een unieke mix van volledig spectrum natuurlijk gechelateerde mineralen en sporenelementen afgeleid van aarde- en zeezouten, humusstoffen, plantenextracten en fruitoliën.

Artikelnummer: 4477-5040 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Druid Nutrients Berkana

Druid Nutrients Berkana

Het is niet meer nodig om verschillende soorten producten zoals bloeivoeding, wortelstimulator of boosters te doseren en te mengen. Alles wat uw planten nodig hebben, is te vinden in slechts één zak Druid Nutrients. Het is zo makkelijk! Druid Nutrients Berkana bevat een unieke mix van volledig spectrum natuurlijk gechelateerde mineralen en sporenelementen afgeleid van aarde- en zeezouten, humusstoffen, plantenextracten en fruitoliën.Over Druid NutrientsDe meeste voedingsbedrijven die op de markt actief zijn, gebruiken een veelvoud aan losse componenten en additieven in combinatie met zeer complexe teeltschema’s. Druid Nutrients ontwierp een reeks droge formules met een uitgebalanceerde mix van alle voedings- en groeistimulatoren. In samenwerking met een internationaal team van ervaren wetenschappers hebben we Druid Berkana ontwikkeld. De meest complete en kosteneffectieve alles-in-één voedingsoplossing voor uw planten.BerkanaBerkana bevat een unieke mix van volledig spectrum natuurlijk gechelateerde mineralen en sporenelementen afgeleid van aarde- en zeezouten, humusstoffen, plantenextracten en fruitoliën.Het is een uitgebalanceerde droge formule die het volledige voedingsspectrum vertegenwoordigt dat alle levensvormen nodig hebben voor groei en energie. Berkana is een universele formule voor alle soorten planten, groenten, fruit, kruiden en bloemen.(Verkrijgbaar in 250g, 500g en 1000g).FULL CYCLE FORMULE voor groei en bloei (ALL in ONE) inclusief een 100% natuurlijke versterker voor versnelde metabolisatie en versterkt immuunsysteem.Ingrediënten

 • Volledig spectrum van mineralen en sporenelementen;
 • Aminozuren;
 • Vetzuren;
 • Fytonutriënten;
 • Fruitoliën.

  Dosering100g voor 100 liter water (Voor een EC van 1,2 en een pH van 5,5 – 7,5)*(Let op, de EC van 1.2 is met de waterkwaliteiten die we hier in Nederland hebben. Je moet waarschijnlijk een controle doen met je water om de niveaus goed te krijgen)

  Inhoud

 • NPK 10 – 30 – 20
 • EG Meststof – NPK (MG) Micronutriëntenmeststof, blend, 10-30-20 (+2)
 • N: (Totaal Stikstof 4,9 % Stikstof Stikstof; 4,9 % Ammoniak Stikstof)
 • P: (Fosforzuurhydride (P2O5) oplosbaar in neutraal ammoniumcitraat en in water, 30 % 205 oplosbaar in water
 • K: Kaliumoxide 20% (K2O) oplosbaar in water2% Wateroplosbaar magnesiumoxide (MgO)
 • Geschikt voor alle grondsoorten, inclusief kokos, steenwol en andere groeimedia
 • Ideaal voor snelbloeiende planten.

  Let op, wanneer de watertank lang stilstaat, zal er wat sedimentatie op de bodem van de tank ontstaan. Dit is niets om je zorgen over te maken, het verstopt geen watersystemen of sproeiers.

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Maat

  , ,

  Levertijd

  Druid Nutrients Berkana

  18,6265,17Opties selecteren