EcoStyle Coniferen & Taxus AZ

6,479,27

Coniferen & Taxus-AZ geeft sterke en diepgroene coniferen, taxus en heesters. De ECOstyle AZ-meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft de conifeer en taxus meer weerstand.

Artikelnummer: 791317 Categorieën: ,

Beschrijving

EcoStyle Coniferen & Taxus AZ

EcoStyle Coniferen & Taxus AZ
De taxushaag is een gevarieerde en onderhoudsvriendelijke haag. Met de juiste bemesting heb jij nog meer plezier van deze wintergroene haag. ECOstyle heeft de juiste oplossingen voor het 100% natuurlijke bemesten van de taxus en conifeer. Onze Coniferen & Taxus-AZ bevat volledig natuurlijke meststoffen en zorgt voor een betere opname van voeding uit de bodem.Nieuw in Coniferen & Taxus-AZ is de toevoeging van het speciale micro-organismen protozoa. ProtoPlus®, onze gepatenteerde protozoa zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen uit de bodem. In deze organische mest vind je ook de vertrouwde mycorrhizaschimmel, RhizaMax®. Deze schimmel verbetert het wortelstelstel waardoor de plant meer water en voedingsstoffen opneemt. Voor een diepgroene kleur ook in de winter.

Coniferen & Taxus-AZ tuinmest geeft 120 dagen voeding
Coniferen & Taxus-AZ tuinmest bevat extra bacteriën voor sterke wortels
Voor gezonde en sterke coniferen en taxus

100% natuurlijke ECOstyle Coniferen & Taxus-AZ voor je heesters
Coniferen & Taxus hebben graag een bodem met een zuurgraad (pH) van ca. 5,0. De zuurgraad van de grond meet je eenvoudig met de pH-Bodemtest van ECOstyle. Gebruik na het snoeien AZ-Kalk en voorkom dode bladpunten.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

voeding

EcoStyle Coniferen & Taxus AZ

6,479,27