f-max royal terra

11,6059,20

Met de F-Max Royal Terra 1-component heeft u een hoog geconcentreerde, krachtige bio-minerale NPK groei- en bloeivoeding voor de teelt op aarde(potgrond) die is bereid met de best verkrijgbare grondstoffen. Dit product bevat alle noodzakelijke macro- en micro elementen in chelaatvorm voor een uitbundige groei en bloei van uw gewas.

Artikelnummer: 900900 Categorieën: ,

Beschrijving

f-max royal terra

F-max royal terra
Royal Terra 1 Compo is een hoog geconcentreerde, krachtige bio-minerale N.P.K groei- en bloeivoeding voor aarde die is bereid met de best verkrijgbare grondstoffen.
Bevat alle noodzakelijke macro en micro- nutriënten in chelaatvorm voor een rijkelijke groei en bloei van uw gewas. Zeer geschikt voor CO2 teelt. Royal Terra 1 Compo bevat geen ballaststoffen en is geschikt voor alle irrigatiesystemen.
Beste resultaat bij kalkrijke aarde! Verkrijgbaar in 1, 5 en 10L. is een hoog geconcentreerde, krachtige bio-minerale N.P.K groei- en bloeivoeding voor aarde die is bereid met de best verkrijgbare grondstoffen. Bevat alle noodzakelijke macro en micro- nutriënten in chelaatvorm voor een rijkelijke groei en bloei van uw gewas. Zeer geschikt voor CO2 teelt.
Royal Terra 1 Compo bevat geen ballaststoffen en is geschikt voor alle irrigatiesystemen. Beste resultaat bij kalkrijke aarde! Verkrijgbaar in 1, 5 en 10L.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

f-max royal terra

11,6059,20