F Max Soil Upgrader zak

7,3628,56

Soil Upgrader is er om uw potgrond weer nieuw leven in te blazen. Door de aanwezigheid van micro organismen, bacteriën, mineralen, kalk, gisten en stimulanten. wordt het complete bodemleven weer geactiveerd. Tevens zorgt Soil Upgrader er voor dat uw aarde weer een optimale structuur krijgt ,wat belangrijk is voor de lucht-water huishouding in uw aarde. Verkrijgbaar in 1 kg en 5 kg verpakking.

Artikelnummer: 900935 Categorieën: ,

Beschrijving

F Max Soil Upgrader zak

F Max Soil Upgrader zak
U kent het wel, na elke cyclus is uw aarde aan vervanging toe… Nu niet meer! Soil Upgrader is er om uw potgrond weer nieuw leven in te blazen. Door de aanwezigheid van micro organismen, bacteriën, mineralen, kalk, gisten en stimulanten. wordt het complete bodemleven weer geactiveerd. Tevens zorgt Soil Upgrader er voor dat uw aarde weer een optimale structuur krijgt ,wat belangrijk is voor de lucht-water huishouding in uw aarde. Verkrijgbaar in 1kg en 5kg verpakking.
5 kg F-Max Soil upgrader is ongeveer voor 700 liter aarde of cocos. Er zit een maatbekertje bijgevoegd precies genoeg voor 1 potje van 10 liter.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

voeding

F Max Soil Upgrader zak

7,3628,56