Ferro Bio Roots (wortelstimulator)

14,9853,53

Bio Roots is eFerro Bio Roots is een unieke wortelstimulator die vooral bedoeld is om de plant in haar eerste weken uit te laten lopen met haar wortels en zodoende een goede basis maakt om voldoende water en voedingstoffen op te nemen.

Artikelnummer: 945150 Categorieën: ,

Beschrijving

Ferro Bio Roots (wortelstimulator)

Ferro Bio Roots Plantversterker, 1ltr
Bio Roots is een unieke wortelstimulator die vooral bedoeld is om de plant in haar eerste weken uit te laten lopen met haar wortels en zodoende een goede basis maakt om voldoende water en voedingstoffen op te nemen en te vervoeren naar de verschillende delen in de plant.
In een later stadium, als de planten gaan bloeien, zorgt bio roots voor exta bloemen aan de plant.De hetero auxine’s die in de bio roots aanwezig zijn zorgen ervoor dat de plant een hogere stressbestendigheid heeft tegen hogere temperaturen en top rot.
Als een plant stress heeft, dan heeft deze plant meer auxine nodig dan dat die kan produceren. Als er eenauxinetekort is in de plant, kan er rot ontstaan. Borium is hiervoor geen goede oplossing omdat alleen hetwatertransport verbeterd wordt. Bovendien remt borium de ATP-productie in de plant (adenosin tryphosphat), die belangrijk is voor de fotosynthese.
Hetero-auxine is een stikstofbevattende verbinding die als bouwstof voor aminozuren bekend is, zoals tryptophan (aminozuur).
De formule is C10H9O2N (indolyl-beta-zuur). Hetero auxine wordt door de plant gebruikt voor de aanmaak van wortels en voor het zetten van nieuwe groeischeuten (bloemen). Ook gaat hetero auxine de vorming van ethyleen tegen, ethyleen is een verouderingshormoon die de groene bladplant zelf aanmaakt.
De oliën in de bio roots zorgen voor een goede opneembaarheid van het voedingswater, doordat de “spanning” van het voedingswater wordt gehaald.
Bio Roots is verkrijgbaar in 1, 5, 10 en 20 liter.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Ferro Bio Roots (wortelstimulator)

14,9853,53