Ferro Deon (plantversterker/ongediertebestrijder)

16,1139,81

Ferro Deon is een plantversterker die bestaat uit een combinatie van anionische en kationische amphothere vetzuren. Deze worden gewonnen uit de Azadirachta indica (beter bekend als neem). Deze olie is zeer bekend voor het bereiden van een organisch (niet -synthethisch) insecticide.

Artikelnummer: 06-05-46 Categorieën: ,

Beschrijving

Ferro Deon (plantversterker/ongediertebestrijder)

Ferro Deon
Deon is een plantversterker die bestaat uit een combinatie van anionische en kationische amphothere vetzuren. Deze worden gewonnen uit de Azadirachta indica (beter bekend als neem). Deze olie is zeer bekend voor het bereiden van een organisch (niet -synthethisch) insecticide.
Deon is een spuitvloeistof en dient, bij voorkeur in de eerste weken van de plant gebruikt te worden. Deon verwijdert alle plantpathogene bacteriën en schimmels van de plant en legt een beschermende waslaag over de bladeren.
Door de verwijdering van de plantpathogene (plantvijandelijk) bacteriën en schimmels, krijgt de jonge plant een enorme groei indicatie zonder weerstand. Ook de onderste scheuten zullen hier volledig uitlopen, zodat er een mooi vol gewas ontstaat.
Gebruik Deon voor een super start van uw planten met een verhoogde weerstand tegen ziekten en insecten.Laat uw planten glanzen als nooit tevoren met Deon!
Deon is verkrijgbaar in doseerfles van 125 ml, 250 ml & 500 ml.
Gebruiksaanwijzing
Stekken:
Bespuit de stekken 2 maal met een interval van 2 dagen.
Moeren / Moeders:
Bespuit de moeren 1 maal per week.
Groei- en bloeiende planten:
Bespuit het gewas diverse malen. Bij voorkeur in de eerste 3 weken met een interval van 4 à 5 dagen.
Dosering:
Maak de spuitoplossing aan met warm water met een temperatuur van 40 à 50 °C. Gebruik 20 ml DEON op 1 liter warm water.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Ferro Deon (plantversterker/ongediertebestrijder)

16,1139,81