Ferro Humine-eX

20,9377,93

Ferro Humine-ex is een uniek en zeer hoog geconcentreerd, milieuvriendelijk Humine & Fulvine Extract, gebaseerd op natuurlijke humaten. De unieke samenstelling en kwaliteit worden gegarandeerd door een gepatenteerd productieproces. Tijdens het proces wordt het Extract verrijkt met micro-elementen.

Artikelnummer: 945282 Categorieën: ,

Beschrijving

Ferro Humine-eX

FERRO HUMINE-EX
Humine en Fulvine Extract voor al uw plantenFerro Humine-ex is een uniek en zeer hoog geconcentreerd, milieuvriendelijk Humine & Fulvine Extract, gebaseerd op natuurlijke humaten. De unieke samenstelling en kwaliteit worden gegarandeerd door een gepatenteerd productieproces. Tijdens het proces wordt het Extract verrijkt met micro-elementen.
Dit product stimuleert een succesvolle ontwikkeling en groei van de plant. Humine-ex zorgt namelijk dat de juiste hoeveelheden essentiële voedingsstoffen naar de cellen worden getransporteerd. Daarnaast maakt het middel opslag van voedingsstoffen mogelijk. Die buffer kan de plant aanspreken in het geval van tekorten. Tot slot bindt het Humine en Fulvine Extract toxische en radicale elementen die de gezondheid van de plant bedreigen.
GebruiksaanwijzingFerro Humine-ex is toepasbaar in combinatie met meststoffen en stimulatoren, maar ook op alle substraten en kweekmediums. Vergeet niet de plantenversterker goed te schudden voor gebruik.
DoseringGebruik 8 ml Humine-ex per 10 liter voedingswater. Het extract mag dagelijks aan het voedingswater worden toegevoegd.
NPK samenstelling in gewichtspercentages

Fosfaat (P2O5): < 0,1%;
Kaliumoxide (K2O): < 0,1%.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Ferro Humine-eX

20,9377,93