Ferro Osmose coco bloei A & B

19,1661,16

De Osmose COCOS BLOEI A&B voeding is de voeding voor uw planten tijdens de bloeifase op cocos substraten. Een complete voedingsoplossing met het perfecte schema voor uw bloeiende planten. Deze voeding gebruik je gedurende de gehele bloeifase van uw planten. Ook deze Osmose Cocos Bloei voeding is een twee componenten voeding, te weten Osmose Cocos Bloei A & Cocos Bloei B.

Artikelnummer: 945269 Categorieën: ,

Beschrijving

Ferro Osmose coco bloei A & B

Ferro Osmose Coco Bloei A&B 
De Osmose lijn van Ferro is de voedingslijn voor het telen met osmose- of regenwater. Dit water kenmerkt zich doordat het een EC waarde heeft van 0.0, geen EC waarde. Osmose voedingen hebben het specifieke schema, dat is gebaseerd op een uitgangswater met een EC van 0.0.
De Osmose Cocos Bloei A&B is de voeding voor uw planten tijdens de bloeifase op cocos substraten. Een complete voedingsoplossing met het perfecte schema voor uw bloeiende planten. Deze voeding gebruik je gedurende de gehele bloeifase van uw planten. Ook deze Osmose Cocos Bloei voeding is een twee componenten voeding, te weten Osmose Cocos Bloei A & Cocos Bloei B.
Geef uw planten de voeding die ze verdienen met Ferro Osmose Cocos Bloei A&B en je zult versteld staan van wat je met planten kunt bereiken.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Ferro Osmose coco bloei A & B

19,1661,16