Gout hydro A+B

9,4745,47

Hoogwaardige minerale basisvoeding A voor de bloei en groeiBasis A en B vormen samen een solide basisvoeding voor de kweek op steenwol, kokos en mapito. De voedingen bevatten natuurzuivere NPK- en Mg-stoffen (Stikstof, Fosfor, Kali en Magnesium) plus sporenelementen, in een direct opneembare vorm.

Artikelnummer: 965026 Categorieën: ,

Beschrijving

Gout hydro A+B

Gout hydro A+B
Basis AHoogwaardige minerale basisvoeding A voor de bloei en groeiBasis A en B vormen samen een solide basisvoeding voor de kweek op steenwol, kokos en mapito. De voedingen bevatten natuurzuivere NPK- en Mg-stoffen (Stikstof, Fosfor, Kali en Magnesium) plus sporenelementen, in een direct opneembare vorm. In Basis A en B zitten weinig ballaststoffen waardoor de oplossing ervan zeer stabiel en schoon blijft. Basis A en B staan borg voor een goede bloei. 100% Zuiver
Samenstelling:NPK- en Mg-stoffen in de verhouding19 – 0 – 15 – 4 plus sporenelementen.
Toepassing:Geschikt voor alle hydrosystemen zoals steenwol, kokos en mapito. Gebruik evenveel basisvoeding A als B maar vermeng ze pas nadat ze apart verdund zijn. Voor een optimaal resultaat adviseert Gout het gebruik van bio-stimulatoren.
Dosering:Gebruik een EC-meter of neem ongeveer 200 ml op 100 liter water. Flink schudden voor gebruik.
Basis BHoogwaardige minerale basisvoeding B voor de bloei en groeiBasis A en B vormen samen een solide basisvoeding voor de kweek op steenwol, mapito en kokos. De voedingen bevatten natuurzuivere NPK- en Mg-stoffen (Stikstof, Fosfor, Kali en Magnesium) plus sporenelementen, in een direct opneembare vorm. In Basis A en B zitten weinig ballaststoffen waardoor de oplossing ervan zeer stabiel en schoon blijft. Basis A en B staan borg voor een goede bloei. 100% Zuiver
Samenstelling:NPK- en Mg-stoffen in de verhouding7 – 9 – 30 – 2 plus sporenelementen.
Toepassing:Geschikt voor alle hydrosystemen zoals steenwol, kokos en mapito. Gebruik evenveel basisvoeding A als B maar vermeng ze pas nadat ze apart verdund zijn. Voor een optimaal resultaat adviseert Gout het gebruik van bio-stimulatoren.
Dosering:
Gebruik een EC-meter of neem ongeveer 200 ml op 100 liter water. Flink schudden voor gebruik.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Gout hydro A+B

9,4745,47