Gout Zym

26,5588,40

Gout Zym is een krachtige bodemverbeteraar. De enzymen in Zym zetten dood wortelmateriaal versneld om in mineralen en suikers. Dit zijn waardevolle voedingsstoffen voor zowel de plant als de bacteriën.

Artikelnummer: 965065 Categorieën: ,

Beschrijving

Gout Zym

Gout Zym
Zym Enzymen
Zym is een krachtige bodemverbeteraar. De enzymen in Zym zetten dood wortelmateriaal versneld om in mineralen en suikers. Dit zijn waardevolle voedingsstoffen voor zowel de plant als de bacteriën, die bij de wortels leven en de plant beschermen tegen schimmelziekten. De versnelde vertering van dood materiaal voorkomt bovendien verrotting en het ontstaan van ziekteverwekkende schimmels. Daarnaast verlost Zym het medium van restzouten en ballaststoffen zodat het probleemloos meerdere malen gebruikt kan worden.100% Biologisch
SamenstellingVerschillende enzymen en vitaminen uit gefermenteerde planten- en algenextracten die de micro-organismen volledig opnemen.
ToepassingBij aarde: gebruiken bij planten in de groei en bloei en na de kweek om hergebruik mogelijk te maken. Toepassing bij hydrosystemen: gebruiken bij planten in de groei en bloei en om het medium te spoelen tijdens de kweek en/of daarna om hergebruik mogelijk te maken.
DoseringBij spoelen 100 ml op 100 liter water. Als Zym wordt meegegeven tijdens de voeding is 50 ml op 100 liter water de juiste dosering.
Zym wordt geproduceerd volgens OECD 301 B en alle componenten voldoen aan (EU) 834/2007 en 889/2008. bijlage II van de biologische landbouw. Flink schudden voor gebruik.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

voeding

Gout Zym

26,5588,40