Aanbieding!

Hortifit All Stars

11,92185,92

All Stars is een hoog geconcentreerde alles in 1 voeding die geschikt is voor bijna alle kweekmethodes en alle bloeiende en vrucht gevende planten. Wanneer je wilt kweken op aarde is All Stars alles dat je nodig hebt. Wil je Hortifit All Stars gebruiken op kokos of in een hydrologisch systeem dan voeg je All Stars Calcium toe. All Stars is ideaal voor iedereen die op een eenvoudige manier uitzonderlijke resultaten wil behalen.

Artikelnummer: 4389-4978 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Hortifit All Stars

Hortifit All Stars

All Stars is een hoog geconcentreerde alles in 1 voeding die geschikt is voor bijna alle kweekmethodes en alle bloeiende en vrucht gevende planten. Wanneer je wilt kweken op aarde is All Stars alles dat je nodig hebt. Wil je Hortifit All Stars gebruiken op kokos of in een hydrologisch systeem dan voeg je All Stars Calcium toe. All Stars is ideaal voor iedereen die op een eenvoudige manier uitzonderlijke resultaten wil behalen. All Stars is zo samengesteld dat je op aarde of kokos substraat geen pH of EC hoeft te meten.

Concentratie & Dosering

Hortifit All Stars is een EG-Mestof met een NPK van 7-14-7 en zeer hoog geconcentreerd 1:1000. Per liter water heb je meestal slechts 1 ml per liter plantenvoeding nodig.

Uitgebreide handleiding

 • Aardeteelt op nieuwe licht tot medium bemeste potgrondDoseer 1 ml All Stars per liter gietwater gedurende de gehele cyclus alleen in week 5 en 6 doseer je 2 ml per liter gietwater. De pH en EC hoeft niet gemeten te worden.
 • Aardeteelt op hergebruikte of zwaar bemeste potgrondWij adviseren je om de grond te vervangen of om deze te spoelen met Hortifit Multi Enzymes totdat de EC waarde van de drain lager dan 0.8 is en de pH rond de 6. Nu kun je het aardeteelt schema aanhouden en hoef je de pH en EC hoeft niet te meten.
 • Kokosteelt op nieuw kokossubstraatVoeg voor de eerste watergift 3 ML All Stars en 3 ML All Stars Calcium toe aan het gietwater. Na de eerste watergift 1 ml All Stars en All Stars Calium per liter gietwater gedurende de gehele cyclus alleen in week 5 en 6 doseer je 2 ml per liter gietwater. De pH en EC hoeft niet gemeten te worden.
 • Kokosteelt op hergebruikt kokossubstraatDoseer 1 ml All Stars en 1 ml All Stars Calcium per liter gietwater gedurende de gehele cyclus alleen in week 5 en 6 doseer je 2 ml per liter gietwater. De pH en EC hoeft niet gemeten te worden.
 • Hydroteelt op hydrologisch kweekmedium (Mapito, RFX, Kleikorrels)Doseer 1 ml All Stars en 1 ml All Stars Calcium per liter gietwater gedurende de gehele cyclus alleen in week 5 en 6 doseer je 2 ml per liter gietwater. De pH en EC hoeft niet gemeten te worden.
 • Hydroteelt op steenwol slabs of een recirculerend systeemDoseer 1 ml All Stars en 1 ml All Stars Calcium per liter gietwater gedurende de gehele cyclus alleen in week 5 en 6 doseer je 2 ml per liter gietwater. Meet de pH van de drain en stuur deze indien nodig aan naar pH 5,8.

  Tips

 • Wanneer All Stars gebruikt word in een CO2 gestuurde teelt moet de dosering verhoogt worden(meestal is dit een verdubbeling);
 • All Stars is geschikt voor leidingwater met een EC van maximaal 0.5. Indien de EC waarde hoger is dient deze verlaagd te worden tot 0.5 met osmosewater. Wanneer je geen leidingwater wilt gebruiken, maar regenwater of osmose water dan dient eerst de EC met All Stars Calcium verhoogd te worden tot een EC waarde van 0.4;
 • Maak je gebruik van een recirculerend systeem zoals bijvoorbeeld een Wilma dan dien je de voedingsoplossing 1x per week te verversen;
 • Hortifit All Stars is niet geschikt om gebruikt te worden in een aeroponisch systeem.

  BewarenHortifit All Stars kan op kamertemperatuur bewaard worden.

  WaarschuwingBuiten bereik van kinderen bewaren. Irriterend voor huid en ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddelijk met overvloedig water uitspoelen en deskundig medisch advies inwinnen.

 • Extra informatie

  Gewicht 0,25 kg
  Maat

  , ,

  Levertijd

  Hortifit All Stars

  11,92185,92Opties selecteren