Aanbieding!

Hortifit BlooMaxima

25,08364,71

BlooMaxima is een geraffineerde mix van mineralen en stimulatoren die wordt ingezet in de laatste 4 tot 6 weken van de Bloeifase. Een explosie aan suikers met grote, zware, compacte geurige vruchten/bloemen als cadeau! Brengt een plant in topconditie dankzij de stress beperkende- en plantherstellende ingrediënten. Let op; Hortifit BlooMaxima is niet geschikt voor alle irrigatiesystemen.

Artikelnummer: 4390-4981 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Hortifit BlooMaxima

Hortifit BlooMaxima

BlooMaxima is een geraffineerde mix van mineralen en stimulatoren die wordt ingezet in de laatste 4 tot 6 weken van de Bloeifase. Een explosie aan suikers met grote, zware, compacte geurige vruchten/bloemen als cadeau! Brengt een plant in topconditie dankzij de stress beperkende- en plantherstellende ingrediënten. Let op; Hortifit BlooMaxima is niet geschikt voor alle irrigatiesystemen.Hortifit BlooMaxima is verkrijgbaar in 250 ML, 1 Liter en 5 Liter verpakkingen.GebruikSchudden voor gebruik.

DoseringDoseer in de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase 0.5-1ml BlooMaxima op 1L voedingswater.WaarschuwingBuiten bereik van kinderen bewaren, irriterend voor huid en ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water uitspoelen en deskundig medisch advies inwinnen.

Extra informatie

Gewicht 0,25 kg
Maat

, ,

Levertijd

Hortifit BlooMaxima

25,08364,71Opties selecteren