Hy-Pro Epic Bloom Terra

10,75374,85

Epic Bloom is een uitgebalanceerde mix van mineralen en spoorelementen op basis van chelaten, speciaal ontwikkeld voor de bloeifase. De booster stimuleert de aanmaak van cellen, zodat voedingsstoffen sneller naar bloemen en vruchten worden getransporteerd.

Artikelnummer: 910120 Categorieën: ,

Beschrijving

Hy-Pro Epic Bloom Terra

Hy-Pro Epic Bloom
Epic Bloom is een uitgebalanceerde mix van mineralen en spoorelementen op basis van chelaten, speciaal ontwikkeld voor de bloeifase. De booster stimuleert de aanmaak van cellen, zodat voedingsstoffen sneller naar bloemen en vruchten worden getransporteerd. Het product bevat onder andere fosfaat, ijzer en kalium. Dankzij de optimale formule werkt de Epic Bloom booster om de eiwitproductie te verhogen, wat leidt tot een hogere productie van bloemen. Uiteindelijk zijn het de superfosfaten die zorgen voor meer energie en bloeiende kracht in de plant. Tot slot versnelt Epic Bloom fotosynthese en is de productie van suiker in bloemen daarom hoger.
In samenwerking met de voeding van Terra vormen ze de perfecte combinatie.
Gebruiksaanwijzing

Gebruik Epic Bloom als aanvulling op Hy-pro Terra of een ander type plantenvoeding;
Schud goed voor gebruik;
Voeg Epic Bloom na de 4e week van de bloeiperiode toe.

Dit product kunt u zowel voor binnenplanten als buitenplanten gebruiken.
DoseringGebruik 1 ml Hy-pro Epic Bloom per 1 liter water (1:1000).
WaarschuwingVervoer de fles rechtop en bewaar deze bij kamertemperatuur. Houd het product buiten bereik van kinderen en (huis)dieren.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , , ,

voeding

Hy-Pro Epic Bloom Terra

10,75374,85