Hy-Pro Epic Boost Hydro

9,81357,76

Hy-pro Epic Boost is een speciaal uitgebalanceerd mengsel van gechelateerde mineralen en spoorelementen, op maat gemaakt voor de bloeifase. De booster bevat superfosfaten voor extra grote bloemen en fruit. Daarnaast heeft het een sterk stimulerend effect op het bloeiproces.

Artikelnummer: 910110 Categorieën: ,

Beschrijving

Hy-Pro Epic Boost Hydro

HY-PRO EPIC BOOST HYDRO
Hy-pro Epic Boost is een speciaal uitgebalanceerd mengsel van gechelateerde mineralen en spoorelementen, op maat gemaakt voor de bloeifase. De booster bevat superfosfaten voor extra grote bloemen en fruit. Daarnaast heeft het een sterk stimulerend effect op het bloeiproces. Het stimuleert ook de productie van eiwitten, fytohormonen en vitamines. Bovendien versnelt Epic Boost fotosynthese, waardoor de suikerproductie en de stevigheid van bloemen en knoppen toenemen.
Het middel is volledig oplosbaar in water en laat geen residu achter, op dezelfde manier als de rest van de HY-PRO producten.
Gebruiksaanwijzing

Gebruik Epic Boost als aanvulling op Hydro AB voeding of een ander type plantenvoeding;
Schud goed voor gebruik;
Voeg Epic Boost na de 4e week van de bloeiperiode toe.

DoseringGebruik 1 ml Hy-pro Epic Boost per 1 liter water (1:1000).
WaarschuwingVervoer de fles rechtop en bewaar deze bij kamertemperatuur. Houd het product buiten bereik van kinderen en (huis)dieren.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , , ,

voeding

Hy-Pro Epic Boost Hydro

9,81357,76