Hy-pro Terra 1-compo

6,29117,04

Hy-pro Terra
Sierplantenkwekers die tijdens de hele kweekperiode HY-PRO producten gebruiken, kunnen rekenen op een optimale plantengroei gevolgd door een uitbundige bloei. Potgrond bevat enkel voedingsstoffen voor de eerste weken. Ook andere kweekbodems bevatten soms te weinig voedingsstoffen

Artikelnummer: 910512 Categorieën: ,

Beschrijving

Hy-pro Terra 1-compo

Hy-Pro Terra 1 ltr
Kwekers die tijdens de hele kweekperiode HY-PRO producten gebruiken, kunnen rekenen op een optimale plantengroei gevolgd door een uitbundige bloei.
Potgrond bevat enkel voedingsstoffen voor de eerste weken. Ook andere kweekbodems bevatten soms te weinig voedingsstoffen. Ook gewone tuinaarde is niet ideaal, het is moeilijk om aan te geven water precies in deze aarde zit aan meststoffen en aan vervuilende stoffen. Een goede meststof houdt hier rekening mee en deze vult aan waar nodig. Hoe beter de kwaliteit van de meststoffen is, hoe groter de opname bereidheid van de plant zal zijn. De niet opgenomen stoffen vormen dan ook geen belasting voor de plant. De kwaliteit van de ingrediënten van HY-PRO Terra is voor een meststof revolutionair te noemen.
HY-PRO Terra kan het beste worden toegepast vanaf de derde week van de bloeiperiode. Wij adviseren het toe te dienen met water, in een verhouding van 1:200. (5 ml per liter). Mocht er teveel mest zijn toegediend, dan bemerkt u een lichte bruinverkleuring van de bladeren. Door extra water aande plant te geven kunt u dit verhelpen.
Tips en Voordelen: 

voeg HY-PRO Terra aan elke waterbeurt toe
bij hergebruiken van aarde raden wij u aan deze te verrijken met extra calcium (kalk)
indien de EC-waarde te hoog is, extra water toevoegen om deze te verlagen
mengen met water op omgevingstemperatuur voorkomt schommelingen van EC- en pH-waarde

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , , ,

voeding

Hy-pro Terra 1-compo

6,29117,04