No Mercy Supply Bacterial

16,1845,08

Bacterial bestaat uit nitrificerende bacteriën in vriesdroge vorm. Toegevoegd aan water zullen er binnen 24 uur miljarden nitrificerende bacteriën ontstaan. Nitrificerende bacteriën spelen een hoofdrol bij het afbreken van organische bestanddelen. Naast enzymen en schimmels zorgen deze bacteriën ervoor dat organisch afval wordt omgezet in opneembare voedingsstoffen voor onze planten.

Artikelnummer: 915101 Categorieën: ,

Beschrijving

No Mercy Supply Bacterial

No Mercy Supply Bacterial
Om zo snel mogelijk een juiste biotoop te verkrijgen in het groeimedium van uw planten is Bacterial het aangewezen product. De planten verdienen tenslotte een goede start binnen een goede biotoop om zich ook goed te kunnen ontwikkelen.Minder spoelen doordat er minder afvalstoffen in het groeimedium blijven hangen is een groot bijkomend voordeel met Bacterial. Nitrificerende bacteriën zijn echte “afvalverslinders”.
Gebruik Bacterial met regelmaat (2 maal per week) om zorg te dragen dat er genoeg “gif-etertjes” in je groeimedium aanwezig zijn. Gebruik van een Fungicide zal de werking van de bacterie benadelen. Om de biotoop in je groeimedium na een fungicide behandeling weer z.s.m. optimaal te krijgen is Bacterial bij uitstek een goed en natuurlijk product.
Geef je planten zeker 2 keer per week een dosis Bacterial om zorg te dragen voor een goede biotoop. Binnen een goede biotoop zullen de planten zich zeker kunnen stellen van een goede ontwikkeling. 

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

voeding

No Mercy Supply Bacterial

16,1845,08