Plagron Alga Grow

4,1657,21

Plagron Alga Grow is een biologische basisvoeding die speciaal is gemaakt voor het kweken op aarde. Alga Grow gebruik je in de groeifase van de plant. Deze meststof op basis van algen zorgt voor een gezonde en gelijkmatige groei en goede wortelontwikkeling. Alga Grow zorgt voor een solide basis zodat de plant in een latere fase volop kan bloeien.

Artikelnummer: 935205 Categorieën: ,

Beschrijving

Plagron Alga Grow

Plagron Alga Grow

Liefhebbers en professionele telers willen zo snel mogelijk resultaat zien. Om gewassen tot ongekende prestaties te brengen, dient de natuur een handje geholpen te worden. Op natuurlijke wijze wel te verstaan met Plagron Alga Grow.
Speciaal voor de groeifase, heeft Plagron daarom de Alga-Grow ontwikkeld. Plagron Alga Grow bevat een nauwkeurig afgewogen verhouding aan stikstof, fosfaten en kalium die direct opneembaar zijn voor de plant en de groei optimaliseren, op volledig natuurlijke basis.

Beschermt tegen hoge zoutconcentraties en schimmels
Snelle voedselopname voor een sterke groei en bloei
Stimuleert de productie van bladgroen
Bevat planteigen groei- en bloeihormonen voor een hogere opbrengst
Ook als bladmeststof te gebruiken

Samenstelling:Water, bietenvinasse, aminozuren en algenextracten. Organische NPK-meststof (6-10-8). 6% Stikstof totaal (N) waarvan 6% organische gebonden stikstof, 10% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 8% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

Gebruiksaanwijzing:Voor gebruik goed schudden. Maximaal 4 ml Alga Grow toevoegen per 1 liter water (1:250). Gebruik deze voedingsoplossing bij elke watergeefbeurt in de groeifase. Na oplossing in water maximaal 24 uur houdbaar.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , , ,

voeding

Plagron Alga Grow

4,1657,21