Plagron Green Sensation

19,60377,70

Plagron Green Sensation is een krachtige booster die een hoge opbrengst garandeert. Deze stimulator is speciaal ontwikkeld voor de laatste vier tot zes weken van de bloeifase. Door de uitgekiende samenstelling voorziet Green Sensation in alle voedingsstoffen die de plant nodig heeft. Het zorgt voor een uitbundige bloei en vruchtzetting, een harde celstructuur en de beste smaak.
 

Artikelnummer: 935699 Categorieën: ,

Beschrijving

Plagron Green Sensation

Plagron green sensation
Plagron Green Sensation is een 4-in-1 voeding
1. PK-VOEDING
Green Sensation zorgt ervoor dat de plant de ideale verhouding fosfor en kalium voorgeschoteld krijgt. De PK-voeding verbetert de bloei, de weerstand van de plant en zo de kwaliteit van het eindproduct.
2. ENZYMEN
De specifieke enzymen in Green Sensation breken dood plantmateriaal af. Dit is van belang omdat ze zo gebreksverschijnselen voorkomen en er geen zuurstof wordt verspild aan het rottingsproces van de wortels.
3. ENHANCER
Green Sensation bevat een enhancer die ervoor zorgt dat de sapstroom in de plant de juiste nutriënten krijgt om processen op te starten die belangrijk zijn voor de smaak en opbrengst van je kweek.
4. BOOSTER
De booster in Green Sensation zorgt ervoor dat de voedingsstoffen worden geleverd voor de opgestarte processen die leiden tot de beste smaak en opbrengst. Hier is een aantal geheime nutriënten voor verantwoordelijk: de GS-PowerParticles.
Plagron Green Sensation is een booster die garant staat voor een hogere opbrengst. Deze booster is speciaal gemaakt voor de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase. Door de uitgebreide samenstelling voorziet Green Sensation het gewas van alle voedingsstoffen die de plant nodig heeft in deze fase. Plagron Green Sensation zorgt voor een compacte celstructuur, vruchtvorming, een krachtige bloei en een lekkere smaak. Green Sensation verhoogt het suikergehalte in de vrucht. 
Gunstige mengverhouding
Green Sensation is erg economisch in gebruik. Dit komt natuurlijk door de gunstige mengverhouding van 1 op 1000. Met een fles van 1L kun je als kweker liefst 1000L (!) plantenvoeding aanmaken.
Toepassing
Deze bloeistimulator genaamd Plagron Green Sensation zorgt voor een hoge opbrengst en een lekkere smaak.
Kenmerken

Opbrengst verhogend
Betere smaak door hogere suikervorming
Bruikbaar op alle substraten
Vermindert plantstress
Te gebruiken met alle watergeefsystemen

Gebruiksaanwijzing
Schud goed voor gebruik. Voeg 1 ml Green Sensation toe per liter water (1:1000). Zo stijgt de EC-waarde met 0.5 mS/cm. Voeg hierna basisvoeding toe tot de gewenste EC-waarde bereikt is. Gebruik Green Sensation tijdens elke watergeefbeurt in de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase. 
Verpakking

Flesje van 100 ml
Flesje van 250 ml
Fles van 500 ml
Fles van 1 liter
Kan van 5 liter

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , , ,

voeding

Plagron Green Sensation

19,60377,70