Plagron PH min

9,3212,77

Een te hoge pH-waarde in je voedingsoplossing kan slecht zijn voor de groei en bloei van je planten. Met Plagron pH- kan je de pH verlagen tot de ideale waarde van 5,5 – 6,5. Pas dan worden de verschillende voedingselementen in de juiste balans goed opgenomen. Hierdoor ontstaan gezonde planten met een hoge weerstand.

Artikelnummer: 935912 Categorieën: ,

Beschrijving

Plagron PH min

Een voedingsoplossing met de juiste pH-waarde heeft tevens een stimulerend effect op de stofwisseling, waardoor de plant sneller groeit. Het resultaat is een gezonde plant met een hogere opbrengst en minder problemen.
Dosering en gebruikDe dosering is afhankelijk van de pH-waarde van je kraanwater. Na toevoeging van pH- aan de voedingsoplossing, meet je de pH-waarde. Als de pH-waarde te hoog is breng je deze beetje bij beetje omlaag met pH-. Gebruik het product gedurende de hele kweek, bij elke voedingsbeurt. Zorg hierbij dat de pH meter die je gebruikt recent geijkt is.
Let op: Dit product heeft een sterke werking en dient daarom stapsgewijs toegevoegd te worden aan het voedingswater. wij adviseren ≤ 0,5 ml pH- op 1 l water per keer.
Advies pH-waardes in de voedingsoplossing:Terra-concept: 6,0 – 6,5Cocos-concept: 5,5 – 6,0Hydro-concept: 5,5 – 6,0BIO-concept: reguleert de pH-waarde zelf; hierbij daarom geen pH- gebruiken
Samenstelling100% fosforzuur
BewarenVorstvrij bewarenOnbeperkt houdbaar
VerpakkingFles van 1 liter

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

voeding

Plagron PH min

9,3212,77