Plagron Start up

11,62158,17

Plagron Start Up is een samengestelde biologische voeding voor planten in de groeifase. Het biedt elke jonge plant de beste combinatie van voedingsstoffen voor de eerste cruciale weken. Deze voeding bevat een uitgekiende mix van een wortelstimulator, vitaliteitsproducten, natuurlijke groeihormonen en groeivoeding in één product.
Complete groeivoeding met wortelstimulator.

Artikelnummer: 935200 Categorieën: ,

Beschrijving

Plagron Start up

Plagron start up 
Start Up is een samengestelde biologische voeding voor planten in de groeifase. Het biedt elke jonge plant de beste combinatie van voedingsstoffen voor de eerste cruciale weken. Deze voeding bevat een uitgekiende mix van een wortelstimulator, vitaliteitsproducten, natuurlijke groeihormonen en groeivoeding in één product.
ToepassingComplete groeivoeding met wortelstimulator.
Kenmerken

Stimuleert en versnelt de groei;
Verhoogt de weerstand.

SamenstellingEG-MESTSTOF. Oplossing van NPK-meststoffen (4-7-5). 4,2% Stikstof totaal (N) waarvan 4,2% ureum stikstof (NH2)2CO, 6,7% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 5,2% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).
GebruiksaanwijzingVoor gebruik goed schudden. 7 ml Start Up toevoegen per 1 liter water (1:150). Gebruik deze voedingsoplossing wekelijks. Na oplossen in water maximaal 24 uur houdbaar.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , , ,

voeding

Plagron Start up

11,62158,17