Plagron Sugar Royal

12,74192,14

Sugar Royal is een biologische bloei-stimulator. Het stimuleert de productie van bladgroen en hierdoor de aanmaak van suiker en hars. Sugar Royal bevat een mix van vitaminen en sporenelementen die een hoge opbrengst bevorderd.

Artikelnummer: 935712 Categorieën: ,

Beschrijving

Plagron Sugar Royal

Plagron Sugar Royal
Sugar Royal is een biologische bloei-stimulator. Het stimuleert de productie van bladgroen en hierdoor de aanmaak van suiker en hars. Sugar Royal bevat een mix van vitaminen en sporenelementen die een hoge opbrengst bevorderd.Kenmerken

Versnelt en stimuleert de groei en bloei;
Verhoogt de weerstand van de plant;
Stimuleert de productie van bladgroen.

SamenstellingWater, aminozuren (aline, arginin, asparagin, cysteine, glutaminen, glycine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, proline, serine, threonine, tryptophan, tyrosine, valine). Organische NPK-meststof  (9-0-0). 8,5% Stikstof totaal (N) waarvan 8,5% organische gebonden stikstof.Dosering en gebruikMaximaal 2 ml Sugar Royal toevoegen per 1 liter water (1:500). Giet deze voedingsoplossing wekelijks bij de plant vanaf de tweede week van de groei-fase tot en met de derde week van de bloei-fase. Voor gebruik goed schudden.Sugar Royal kan gebruikt worden samen met Green Sensation. Sugar Royal werkt op een andere wijze dan Green Sensation.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , , ,

voeding

Plagron Sugar Royal

12,74192,14