Plagron Terra Bloom

9,5035,50

PlagronTerra Bloom is een sterk geconcentreerde bio-minerale basisvoeding, te gebruiken in de bloeifase van de plant. Deze vloeibare meststof zorgt voor een optimale bemesting tijdens de bloei en ondersteunt en bevordert de bloemzetting. Terra Bloom is geschikt voor alle typen aardemengsels en is te gebruiken in combinatie met alle vloeibare meststoffen en additieven.

Artikelnummer: 935304 Categorieën: ,

Beschrijving

Plagron Terra Bloom

Plagron Terra Bloom
Plagron Terra Bloom is een biologische minerale basisvoeding die zeer sterk geconcentreerd is speciaal voor de bloeifase van het gewas. In de bloeifase zal Terra Bloom de plant perfect bemesten en het bevordert en stimuleert de groei van sterke vruchten. Terra Bloom is gemakkelijk te gebruiken en geschikt om te combineren met additieven in alle soorten aarde.

Garandeert een optimale bloemzetting en de beste smaak
Direct opneembaar
Te gebruiken op alle typen aarde
Geschikt voor alle watergeefsystemen
Gaat gebreksverschijnselen, ziektes en stress tegen

 
Samenstelling: Water, kaliumnitraat, kaliumdiwaterstoffosfaat, ammoniumnitraat en fosforzuur.(2-2-4). 2,1% Stikstof totaal (N) waarvan 1,6% nitraatstikstof (NO3) en 0,5% ammoniumstikstof (NH4), 1,6% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 3,9% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).
 
Gebruiksaanwijzing:Voor gebruik goed schudden. Maximaal 5 ml Terra Bloom toevoegen per 1 liter water (1:200). Gebruik deze voedingsoplossing bij elke watergeefbeurt in de bloeifase.
 

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Plagron Terra Bloom

9,5035,50