Plagron Terra Grow

4,9534,50

Plagron Terra Grow is een vloeibare sterk geconcentreerde bio-minerale basis meststof te gebruiken in de groeifase van de plant. Terra grow is speciaal ontwikkeld voor kweken op grond en aarde. De basis van Terra Grow is ontstaan uit de jarenlange ervaring van Plagron met de ontwikkeling van potgronden. Plagron Terra grow stimuleert een gezonde en zorgeloze bladgroei en wortelvorming.

Artikelnummer: 935937 Categorieën: ,

Beschrijving

Plagron Terra Grow

Plagron Terra Grow

Terra Grow is een sterk geconcentreerde bio-minerale basisvoeding, te gebruiken in de groeifase van de plant. Deze vloeibare meststof zorgt voor een optimale bemesting tijdens de groei. Het zorgt voor een solide basis zodat de plant in een latere fase volop kan bloeien. Terra Grow is geschikt voor alle typen aardemengsels en is te gebruiken in combinatie met alle vloeibare meststoffen en additieven.
Complete meststof voor de groeifase.

Garandeert een optimale bloemzetting en de beste smaak
Direct opneembaar
Te gebruiken op alle typen aarde
Geschikt voor alle watergeefsystemen
Gaat gebreksverschijnselen, ziektes en stress tegen

 
Samenstelling:Water, kaliumnitraat, kaliumdiwaterstoffosfaat, ammoniumnitraat, fosforzuur. NPK-meststof (3-1-3). 2,6% Stikstof totaal (N) waarvan 2,0% nitraatstikstof (NO3) en 0,6% ammoniumstikstof (NH4), 1,1% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 3,1% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).
 
Gebruiksaanwijzing:Voor gebruik goed schudden. Maximaal 5 ml Terra Grow toevoegen per 1 liter water (1:200). Gebruik deze voedingsoplossing bij elke watergeefbeurt in de groeifase.
 

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

Plagron Terra Grow

4,9534,50