Plagron Vita Race

8,7429,99

Vita Race, voorheen ‘Phyt-Amin’, is een biologische bladmeststof en groeistimulator voor de groeifase en de eerste drie weken van de bloeifase. Het voorziet de plant in de nodige aminozuren, sporenelementen, natuurlijke mineralen en essentiële natuu

Artikelnummer: 935604 Categorieën: ,

Beschrijving

Plagron Vita Race

Plagron Vita Race
Vita Race, voorheen ‘Phyt-Amin’, is een biologische bladmeststof en groeistimulator voor de groeifase en de eerste drie weken van de bloeifase. Het voorziet de plant in de nodige aminozuren, sporenelementen, natuurlijke mineralen en essentiële natuurlijke hormonen waardoor de groei versnelt en de bloei wordt voorbereid.
Toepassing:Vitaminenspray voor de groei- en bloeifase.
Kenmerken

Stimuleert en versnelt de groei en bloei;
Verhoogt de weerstand;
Beschermt tegen hoge zoutconcentraties en uitdroging;
Stimuleert de productie van bladgroen;
Stimuleert vertakking en vruchtvorming.

SamenstellingWater, bietenvinasse, aminozuren en algenextracten. Organische NPK-meststof (6-8-6). 6% Stikstof totaal (N) waarvan 6% organische gebonden stikstof, 8% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 6% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).
GebruiksaanwijzingVoor gebruik goed schudden. Maximaal 5 ml Vita Race toevoegen per 1 liter water (1:200). Besproei de plant wekelijks tot en met de derde week van de bloeifase. Sproei de plant druipnat voor een optimaal resultaat.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, , ,

voeding

Plagron Vita Race

8,7429,99