ProXL Grow A & B

15,8669,86

PRO-XL heeft een unieke groeivoeding samengesteld. Deze voeding bevat alle nodige voedingsstoffen die de plant nodig heeft om optimaal te kunnen ontwikkelen. Niet alleen bevat het alle voedingstoffen die de plant nodig heeft, maar is het ook in de perfecte verhouding samengesteld. Bij gebruik van de groeivoeding van PRO-Xl verhoogt u het kweekresultaat.

Artikelnummer: 900510 Categorieën: ,

Beschrijving

ProXL Grow A & B

Pro XL Grow A&B 
PRO-XL heeft een unieke groeivoeding samengesteld voor het optimaal kweken met CO2. Na jaren lange testen is het PRO-Xl gelukt om een ideale voedingslijn samen te stellen voor het kweken met CO2. Doordat de plant harder gaat groeien als er toevoeging van CO2 in de ruimte plaatsvindt, is het uiterst belangrijk dat men de juiste groeivoeding gebruikt.Pro XL Groeivoeding in 1 liter verpakking is geschikt voor voor gebruik op alle type mediums.Gebruik: 250 ml A en 250ml B per 100 liter.A & B concentraat nooit puur mengen!
De groeivoeding is eenvoudig in gebruik. Het bestaat uit een A &B component. Hierdoor is de groeivoeding zeer compleet. Ook is de voeding uiterst geconcentreerd! Door de compleetheid van de groeivoeding is deze uitermate geschikt om te gebruiken als u met CO2kweekt.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

voeding

ProXL Grow A & B

15,8669,86