Woma Nr 2 Wortelstimulator

24,50532,50

Woma Wortelstimulator focust zich niet alleen op een krachtiger wortelgestel, maar ook op de groei en stand van het gewas. De groei en de uitloop van de groeischeuten verlopen krachtiger en sneller dan bij de andere merken.

Artikelnummer: J-woma2 Categorieën: ,

Beschrijving

Woma Nr 2 Wortelstimulator

Woma Wortelstimulator bestaat uit een uitgebalanceerde mix van hormonen. De precieze hormonen die wij gebruiken houden wij liever geheim….Maar we hebben er bewust voor gekozen geen soortgelijk middel op de markt te zetten zoals de al bestaande producten. De werking van deze bestaande producten is niet slecht, maar bevat wel een lage concentratie en heeft geen complete werking, zoals de wortelstimulator dat wel heeft
Omdat Wortelstimulatoer een zeer krachtige werking heeft op de groei, mag het slechts drie weken meegegeven worden. De plant staat dan in de bloei en zal anders te vegetatief (=groeierig+-) komen te staan, terwijl het gewas dan juist generatief moet zijn. Daarom kan Wortelstimulator bij moeders ook altijd meegegeven worden, omdat deze juist vegetatief gehouden moet worden.
Woma-Tuintechniek Wortelstimulator is een volledig biologisch product.
De voeding van Woma is zeer geconcentreerd en wij adviseren voor de veiligheid van het gewas een temperatuur gecompenseerde EC-meter te gebruiken. 

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

, ,

Inhoud

Woma Nr 2 Wortelstimulator

24,50532,50