Paperbus | medium | 8 trays p/doos

97,0399,23

De Paperbus steenwolpluggen hebben een diameter van 34 mm. Een doos bevat 8 trays met elk 84 of 104 steenwolpluggen. Je gebruikt de Paperbus steenwolpluggen voor het wortelen van stekken en om zaad te ontkiemen.

Artikelnummer: 982110 Categorie:

Beschrijving

Paperbus | medium | 8 trays p/doos

Paperbus 8 trays p/doos
De Paperbus steenwolpluggen hebben een diameter van 34 mm. Een doos bevat 8 trays met elk 84 steenwolpluggen. Je gebruikt de Paperbus steenwolpluggen voor het wortelen van stekken en om zaad te ontkiemen.
Paperbus steenwol stekpluggen zijn allemaal van dezelfde kwaliteit en soort en daarom heel betrouwbaar. Deze steenwolpluggen zijn dus de ideale basis voor een geautomatiseerde verwerking, uniforme kieming en  een hoog percentage jonge plantjes. De vorm en de stevigheid van de pluggen zijn van een hoog niveau, wat zowel de machinale als de handmatige verwerking aanzienlijk eenvoudiger maakt.
Elke plug heeft dezelfde dichtheid, stevigheid en vezelstructuur. De verdeling van water, voeding en pH-waarde zijn daarom dan ook gelijk. Dit heeft een positieve invloed op het kiemresultaat.
Uitgebreide testen hebben aangetoond dat stekken die worden gemaakt op Paperpluggen tot vier (4) dagen sneller wortelen dan stekken op gewone of andere stekpluggen. De reden daarvoor is het materiaal zelf; Paperpluggen zijn stekpluggen die zijn gevuld met een steenwolvlok- en perliet mengsel, met een papieren huls. Het gebruikte materiaal heeft zo weinig wortelweerstand, dat de stekken sneller en beter wortelen.

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

tray capaciteit

Paperbus | medium | 8 trays p/doos

97,0399,23