Aanbieding!

Magic trimmer steel top bladknipper

242,06

Wil je in een handomdraai uitstekende plantdelen, zoal loof, wortels, of bladeren verwijderen van kleine knol of bolgewassen, kruiden, of gewoon je eigen potpourri maken van allerlei bloemblaadjes en geurige kruiden, dan is de Magic Trimmer de beste keuze.
Rubberen flapjes rollen het materiaal zacht over een rooster, terwijl een snel roterend draadje de uitstekende blaadjes of worteltjes verwijderd.

Beschrijving

Magic trimmer steel top bladknipper

Magic trimmer steel top bladknipper

Wil je in een handomdraai uitstekende plantdelen, zoal loof, wortels, of bladeren verwijderen van kleine knol of bolgewassen, kruiden, of gewoon je eigen potpourri maken van allerlei bloemblaadjes en geurige kruiden, dan is de Magic Trimmer de beste keuze.Rubberen flapjes rollen het materiaal zacht over een rooster, terwijl een snel roterend draadje de uitstekende blaadjes of worteltjes verwijderd. De verwerkte plantdelen blijven achterop een afneembare houder, zonder kneuzingen of andere beschadigingen. Het knipafval wordt in de onderste helft van de machine verzameld.Er zijn twee types verkrijgbaar. De MAGIC TRIMMER met de transparante deksel en de MAGIC TRIMMER STEEL TOP in een volledig RVS uitvoering.Voordelen:

 • Knipt met gemak 125 gram vers materiaal in minder dan 15 seconden
 • Zeer strak resultaat
 • Ontworpen om verlies of beschadigingen te voorkomen
 • Fluisterstil, gemakkelijk te vervoeren en aantrekkelijk geprijsd
 • Een jaar fabrieksgarantie

  Kortom deze knipmachine scoort op alle punten goed

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Magic trimmer steel top bladknipper

  242,06Toevoegen aan winkelwagen