Aanbieding!

Sylvania gro-lux led linear 264 watt universal

1.154,25

De Sylvania Gro-Lux LED is met 264 Watt verbruik en 600 μmol output het meest geavanceerde en best passief gekoelde systeem op de markt. Met deze output kan de Gro-Lux LED een 400W HID-systeem volledig vervangen en tegelijkertijd meer dan 33% op de energiekosten besparen.
Het armatuur is volledig passief gekoeld en daarom waterdicht en volledig stil.

Beschrijving

Sylvania gro-lux led linear 264 watt universal

Sylvania gro-lux led linear 264 watt universal

De Sylvania Gro-Lux LED is met 264 Watt verbruik en 600 μmol output het meest geavanceerde en best passief gekoelde systeem op de markt. Met deze output kan de Gro-Lux LED een 400W HID-systeem volledig vervangen en tegelijkertijd meer dan 33% op de energiekosten besparen.Het armatuur is volledig passief gekoeld en daarom waterdicht en volledig stil.

De modules van de LED bieden een stralingshoek van 120° om een ​​grote uniformiteit en diepe penetratie van de plant te garanderen.U krijgt volledige flexibiliteit met het modulaire systeem. Geef uw planten het licht dat ze nodig hebben door het spectrum te matchen of gebruik de modules afzonderlijk voor verticale landbouw. De modulariteit garandeert ook toekomstige updates.

De Gro-Lux LED biedt een volledige oplossing van start tot finish. Gebruik eenvoudig één armatuur voor alle doeleinden en pas deze aan om aan uw behoeften te voldoen.

Ook verkrijgbaar als 6x versie met 396 Watt.

Specificaties:

 • Wattage: 264W
 • Lijnspanning: 220-240V
 • Fotosynthetische fotonenflux: 600 µmol
 • Fotosynthetische werkzaamheid: 3,06µmol / J
 • Stralingshoek: 120°
 • Dimbaar: Ja

  Uitmuntendheid in detailNa jaren van onderzoek en ontwikkeling samen met experts op het gebied van verlichting, biologie en fysica, legt de gloednieuwe Sylvania Gro-Lux LED de lat voor de huidige stand van zaken op het gebied van LED-kweeklicht.

  Sylvania was in staat om aan de behoeften van de planten en de wensen van de gebruiker te voldoen.

  Bekijk de voordelen van de Gro-Lux LED:

  Een echte krachtpatserDe Gro-Lux LED is het krachtigste passief gekoelde armatuur op de markt!

  Vanwege het goed ontworpen ontwerp van het armatuur zijn er geen fans nodig om het af te koelen. Met een verbruik van 264 Watt levert het een uitstekende output van 600 µmol terwijl het volledig stil is.

  Deze output kan gemakkelijk worden vergeleken met een 400W HID Tuinbouw-lamp. De gebruiker krijgt daarom dezelfde hoeveelheid licht van hoge kwaliteit terwijl hij meer dan 33% energie bespaart.

  Volledige flexibiliteitHet hele armatuur biedt grote flexibiliteit met zijn modulaire systeem.

  De gebruiker kan zijn eigen spectrum mixen en matchen of de LED-modules zelfs afzonderlijk gebruiken met een extra stuurprogramma. Dit kan vooral handig zijn in verticale landbouw.

  Hoe u het ook gebruikt, het hele systeem zal van begin tot eind aan uw behoeften voldoen. Er is geen extra verlichting of spectrum nodig.

  Met modulariteit komt ook updateability. Wanneer efficiëntere LED's beschikbaar komen, kunnen de modules eenvoudig worden vervangen en blijft de Gro-Lux LED altijd up-to-date.

  De flexibiliteit van de werklast maakt het mogelijk om het armatuur te laten draaien met ofwel drie modules voor kleinere opstellingen of alle zes modules voor maximale output.

  Het juiste spectrumKies tussen twee verschillende spectra.

  “Vegetative” biedt uitstekende aanvullende verlichting in combinatie met natuurlijk zonlicht. Het vindt zijn beste praktijk in kastoepassingen voor groene planten.

  Bovendien is het geschikt voor binnentoepassingen ter ondersteuning van de teelt en groei van kleine planten.

  Het “universele” spectrum is expliciet geschikt voor gebruik zonder natuurlijk zonlicht en kan daarom worden gebruikt als een solitaire lichtbron voor de binnenproductie van planten. Met deze optie wordt het hele spectrum inclusief verrood gedekt. Bovendien biedt het “universele” spectrum een ​​klein, onschadelijk deel van UV, wat een positieve invloed heeft op de groei, bloei en kwaliteit van de plant.

  De modulariteit van het systeem maakt het mogelijk om die twee spectra te mengen om bijvoorbeeld een dichtere groei van de planten te bereiken met het “Vegetative” spectrum terwijl wordt geprofiteerd van alle genoemde voordelen van het “Universal” spectrum.

  Rethinking LightIn plaats van slechts één lichtbron te gebruiken, is het licht op de Gro-Lux LED wijdverspreid. Met een stralingshoek van 120° wordt ervoor gezorgd dat de verschillende bundels elkaar overlappen. Dit levert veel voordelen op.

  Hoogwaardige materialenDe Sylvania Gro-Lux LED is gebouwd om te allen tijde op het hoogste niveau te presteren. Om volledige betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid voor de gebruiker en de toepassing te garanderen, werden alleen hoogwaardige materialen gebruikt voor de constructie van het LED-systeem.

  De hele armatuur is gemaakt van aluminium wat zorgt voor een geweldig warmtebeheer en maakt de hele armatuur ook ultra duurzaam. Bovendien zijn alle kabels hittebestendig.Elk van de modules bevat 80 krachtige LED's van de marktleider fabrikant. Die worden beschermd door het niet-reflecterende glas dat meerdere voordelen biedt ten opzichte van gewone afdekkingen van polycarbonaat of andere kunstmatige materialen.

  De glazen afdekking is eenvoudig te reinigen met gewoon huishoudelijk materiaal, er zijn geen speciale reinigingsmiddelen nodig, zonder het risico op beschadiging van de afdekking. Het glas is krasvrij en zal na verloop van tijd niet dof worden, zoals normaal plastic.

  Het beschadigt raken van de afdekking resulteert altijd in direct verlies van lichtintensiteit en kwaliteit, dit risico wordt geëlimineerd door het gebruik van hoogwaardig glas.

  Met het niet-reflecterende glas dat in de Sylvania Gro-Lux LED wordt gebruikt, is dit lichtverlies minder dan 0,1% en kan om die reden zo goed als verwaarloosbaar.

  Een ander aspect dat het armatuur perfect veilig en geschikt maakt voor elke toepassing is het gebruik van Gore-Tex®-stekkers. Deze maken de interne ventilatie van de modules mogelijk terwijl ze 100% water- en dampdicht blijven en voldoen aan de beschermingsnormen van IP66.

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Sylvania gro-lux led linear 264 watt universal

  1.154,25Toevoegen aan winkelwagen