Set 600 W Master Gear DEB – GE XO

174,95

De Philips VSA (VERVANGEN DOOR MST) (voorschakelapparaat of trafo is speciaal ontwikkeld voor de Son-T plus lamp en geeft dan ook de ideale verhouding om een optimaal kleurenspectrum te verkrijgen. De Lumen-output van de Philips VSA (VERVANGEN DOOR MST) is tot 20% hoger dan die van andere VSA’s.

Artikelnummer: 2478210db643 Categorieën: ,

Beschrijving

Set 600 W Master Gear DEB – GE XO

Set 600 W Master Gear DEB – GE XO
De Philips VSA (VERVANGEN DOOR MST) (voorschakelapparaat of trafo is speciaal ontwikkeld voor de Son-T plus lamp en geeft dan ook de ideale verhouding om een optimaal kleurenspectrum te verkrijgen. De Lumen-output van de Philips VSA (VERVANGEN DOOR MST) is tot 20% hoger dan die van andere VSA’s. De Philips VSA is zowel leverbaar in 400 als 600 Watt. De Philips vsa is van het type remote-ballast, dit betekent kortweg dat het voorschakelapparaat en de reflector 2 losse componenten zijn.
De Philips VSA (VERVANGEN DOOR MST) voorschakelapparaten zijn van kwalitatief hoogwaardige componenten vervaardigd, ze blinken dan ook uit in betrouwbaarheid. Deze serie voorschakelapparaten zijn echter niet IP geclassificeerd, ze zijn dan ook niet geschikt voor het gebruik in vochtige ruimtes, of daar waar gevaar voor lekkage is. Natuurlijk hebben ze wel een aarde aansluiting.
Productinformatie:

Grondplaat, staal gecoat
Condensator: 45 μF
Ballast / Ontsteker , Philips
Max. afstand tussen Verzorgingseenheid en Lamp ca. 10 mtr

Extra informatie

Gewicht 0,000000 kg
inhoud/ liters

,

Keuze kap

Set 600 W Master Gear DEB – GE XO

174,95