Aanbieding!

Hozelock bioforce revolution 28000 drukfilter

467,40

Bent u opzoek naar een efficiciënte drukfilter met ingebouwde UVC reiniger en uniek reinigingmechanisme voor de vijver? Dan is de Hozelock Bioforce Revoltuion 28000 Drukfilter de ideale oplossing.

Beschrijving

Hozelock bioforce revolution 28000 drukfilter

Hozelock bioforce revolution 28000 drukfilter

Bent u opzoek naar een efficiciënte drukfilter met ingebouwde UVC reiniger en uniek reinigingmechanisme voor de vijver? Dan is de Hozelock Bioforce Revoltuion 28000 Drukfilter de ideale oplossing. 

De Bioforce Revolution is een krachtig drukfilter dat naast de vijver kan worden geplaatst of gedeeltelijk in de grond worden ingegraven zodat het grotendeels aan het zicht onttrokken wordt. Doordat in dit filter een druk wordt opgebouwd kan het water dat het filter verlaat ook worden gebruikt voor het voeden van een waterval zonder dat het filter hiervoor boven aan de waterval geplaatst hoeft te worden.

Het door de pomp aangevoerde vuil wordt met behulp van Cypricube filterblokjes op een zeer efficiënte manier uit het vijverwater gefilterd. De exclusief door Hozelock ontwikkelde Cypricube bestaat uit honderden kleine vierkante schuimblokjes die samen een groot filteroppervlak vormen waardoor een uitstekende reinigende werking wordt verkregen. Het gefilterde water komt vervolgens in de onderste kamer van de Bioforce Revolution terecht waar zich de Kaldnes biomedia bevindt die zorgt voor een zeer groot hechtingsoppervlak en een continue verversing van bacteriën. Deze bacteriën zijn onmisbaar om schadelijke vuildeeltjes af te breken en om te zetten naar bruikbare stoffen voor de vijver.De ingebouwde UVC reiniger beschikt over een 36 Watt UV lamp om “groen water”, als gevolg van zweefalg, te voorkomen. Het resultaat is een heldere, maar ook een zeer gezonde vijver.Alle Bioforce Revolution vijverfilters beschikken over een uniek reinigingsmechanisme waarmee u in slechts enkele minuten het filter schoonmaakt en het vuil kunt afvoeren. Door de draaihendel bovenop het filter te draaien worden de Cypricube schuimblokjes in het filter schoongespoeld. Het vuile water kan door het omzetten van de schakelaar op het deksel eenvoudig uit het filter worden gespoeld.Dit filter is geschikt voor vijvers met een inhoud tot 28.000 liter zonder vis of 14.000 liter inclusief vis. Met behulp van de bijgeleverde slangaansluitingen kunt u eenvoudig een vijverslang met slangdiameter van Ø  25 / 32 of 25 mm op het filter aansluiten.Op alle Bioforce modellen is een garantietermijn van 2 jaar van toepassing.Het filterproces van het drukfilter bestaat uit drie stappen:

 • UVC-reining: Groen water wordt vernietigd met behulp van een UVC-lamp met een hoog wattage.
 • Biologische filtratie: Met de Kaldnes™ K3 biomedia wordt een zeer groot opperlvlak gecreërd voor het huisvesten van goede bacteriën.
 • Mechanische filtratie: Bij de mechanische filtratie wordt er gebruik gemaakt van kleine vierkante schuimblokjes om een goede leefomgeving te creëren voor de bacteriën die belangrijk zijn voor de werking van het unieke reiningsmechanisme.

  Het Hozelock Bioforce drukfilter voorkomt dat u vieze handen krijgt bij het schoonmaken van de vijverfilter. Voor een intensieve reiniging van de vijverfilter hoeft u slechts aan het hendel te draaien. Dit zorgt voor een efficiënte reiniging zonder vuile handen. Naast het feit dat het veel tijd bespaart is hiermee een gezonde en heldere vijver gegarandeerd.

  Specificaties Hozelock Bioforce Revolution 28000 Drukfilter:

 • Max. vijvergrootte: 28.000 liter (14.000 liter met vissen)
 • Vermogen UVC-lamp: 36 Watt
 • Slangdiameter: 25 / 32 / 40 mm

  SKU: 1354 1240

 • Extra informatie

  Gewicht 0,00 kg
  Levertijd

  Hozelock bioforce revolution 28000 drukfilter

  467,40Toevoegen aan winkelwagen