Voor iedere kweker een eigen substraat. Wilt u kweken op aarde of cocos? Wij verkopen kweeksubstraten van de volgende merken: Plagron, Atami, B’cuzz, Canna, BioNova, BioBizz en B.A.C. Tevens vindt u hier eventuele toevoegingen om uw substraat op te waarderen.

Resultaat 1–12 van de 59 resultaten wordt getoond

Show sidebar

B.A.C (1)

B'Cuzz (10)

BioBizz (5)

BioNova (4)

CANNA (4)

GreenLabel (8)

Plagron (20)

Supreme (8)

U-Gro (1)

Wilma's Lawn and Garden (3)

Atami B’Cuzz Janeco lightmix

6,45 Inclusief b.t.w
Atami B'cuzz Janeco mix (lightmix) is een lichtbemeste aarde (voor de eerste 3 weken) verrijkt met Perliet en een startvoeding.

Atami Wormenmix Fertilizer 20 liter

5,95 Inclusief b.t.w
Atami Wormenmix Fertilizer 20 liter

B’cuzz Cocos 50 liter

7,45 Inclusief b.t.w
Bcuzz cocos staat bekent om zijn luchtigheid wat betekend dat de wortels voldoende zuurstof krijgen om goed te groeien. Telen op Cocos betekent telen op een 100% natuurlijk substraat voorzien van 1 week startvoeding, waardoor klonen eerder aanslaan.

B’cuzz Cocos block

2,15 Inclusief b.t.w
De B’cuzz B’ounce is een geperst substraat dat bestaat uit een mix van kokos, bestaande uit kokosgruis, kokosvezel en brokjes kokos. Alle ingrediënten zijn gebufferd en gespoeld, zodat de B’ounce als een zuiver substraat kan worden beschouwd.

B’cuzz Cocos slab

3,95 Inclusief b.t.w
B'cuzz Cocos slab 100cm is een 100% natuurlijk product. De slab bevat startvoeidng voor de eerste week dus deze hoeft u alleen in te wateren met ph afgezuurd water.

B’cuzz Bio-Growmix 50 ltr

7,45 Inclusief b.t.w

B’cuzz Hydro Rockz 8-16 mm 45 ltr

9,95 9,95 Inclusief b.t.w
B’cuzz Hydro Rockz 8-16 mm 45 ltr

B’cuzz Kilomix 50 ltr

11,45 Inclusief b.t.w

Biobizz All mix

11,65 Inclusief b.t.w
Biobizz All-Mix is ontwikkeld als de basis voor biologisch kweken en bootst het ecosysteem na.Op deze manier heeft het voldoende kracht om plantengroei een paar weken te onderhouden zonder toevoeging van extra mest.

Biobizz Coco mix 50Ltr

8,15 Inclusief b.t.w
Biobizz cocomix is een ideaal product dat je ook kunt mengen met al eerder gebruikte aarde. Zorg er wel voor als u dit doet dat de eerder gebruikte aarde goed is uitgespoeld. De Coco-mix  heeft een PH waarde die valt tussen de 5 en de 6