B’CuzZ is onderdeel van het bedrijf Atami, dat gestart is in 1995 en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend biologisch technisch onderzoeksbureau. Door continu hun producten te testen produceert Atami alleen die producten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormeringen. De B’cuzz producten zijn voor de professionele kweker die een maximale opbrengst en rendement uit zijn gewas wilt halen.

Toont alle 9 resultaten

Show sidebar

Atami B’Cuzz Janeco lightmix

11,45 Inclusief b.t.w
Atami B'cuzz Janeco mix (lightmix) is een lichtbemeste aarde (voor de eerste 3 weken) verrijkt met Perliet en een startvoeding.

Atami Wormenmix Fertilizer 20 liter

23,95 Inclusief b.t.w
Atami Wormenmix Fertilizer 20 liter

B’cuzz Cocos 50 liter

13,45 Inclusief b.t.w
Bcuzz cocos staat bekent om zijn luchtigheid wat betekend dat de wortels voldoende zuurstof krijgen om goed te groeien. Telen op Cocos betekent telen op een 100% natuurlijk substraat voorzien van 1 week startvoeding, waardoor klonen eerder aanslaan.

B’cuzz Cocos block

2,15 Inclusief b.t.w
De B’cuzz B’ounce is een geperst substraat dat bestaat uit een mix van kokos, bestaande uit kokosgruis, kokosvezel en brokjes kokos. Alle ingrediënten zijn gebufferd en gespoeld, zodat de B’ounce als een zuiver substraat kan worden beschouwd.

B’cuzz Cocos slab

9,95 Inclusief b.t.w
B'cuzz Cocos slab 100cm is een 100% natuurlijk product. De slab bevat startvoeidng voor de eerste week dus deze hoeft u alleen in te wateren met ph afgezuurd water.

B’cuzz Bio-Growmix 50 ltr

12,95 Inclusief b.t.w

B’cuzz Hydro Rockz 8-16 mm 45 ltr

33,95 Inclusief b.t.w
B’cuzz Hydro Rockz 8-16 mm 45 ltr

B’cuzz Kilomix 50 ltr

36,45 Inclusief b.t.w