Opzoek naar BioBizz aarde?
Sinds 1992 produceert BIOBIZZ aardesubstraten, biologische plantenvoeding en bio-stimulatoren voor de biologische markt. Vanuit haar legendarische oorsprong van Amsterdam tot aan haar huidige moderne productiefaciliteit in Groningen wordt BIOBIZZ gezien als een van de meest ervaren fabrikanten van organische meststoffen. De productlijn van BIOBIZZ onderscheidt zich door zowel haar milieuvriendelijke aspecten als wel door haar zuiverheid en haar puurheid. Alle BIOBIZZ producten zijn uitermate geschikt voor de biologische productie van bloemen, groenten, fruit en kruiden maar tevens ook voor de verzorging van bloemperken en bomen. De BIOBIZZ producten zijn geschikt voor alle substraten, kweekmediums en diverse moderne kweeksystemen.

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Biobizz All mix

11,65 Inclusief b.t.w
Biobizz All-Mix is ontwikkeld als de basis voor biologisch kweken en bootst het ecosysteem na.Op deze manier heeft het voldoende kracht om plantengroei een paar weken te onderhouden zonder toevoeging van extra mest.

Biobizz Coco mix 50Ltr

8,15 Inclusief b.t.w
Biobizz cocomix is een ideaal product dat je ook kunt mengen met al eerder gebruikte aarde. Zorg er wel voor als u dit doet dat de eerder gebruikte aarde goed is uitgespoeld. De Coco-mix  heeft een PH waarde die valt tussen de 5 en de 6

Biobizz Light mix 50Ltr

7,40 7,40 Inclusief b.t.w
Light Mix is het ideale substraat voor telers die het proces meer willen controleren door zelf vloeibaar bij te voeden. Elke plant, ook wanneer het veel voeding gebruikt, mag gerust grotere hoeveelheden mest hebben. Doordat de vloeistoffen met de aarde werken ontstaat allerlei microactiviteit.

Biobizz Pre mix

11,70 11,70 Inclusief b.t.w
Biobizz pre mix is een meststof van 100% natuurlijke ingredienten is een exclusief product van BIOBIZZ en wordt voornamelijk gebruikt in combinatie met BIOBIZZ Worm-Humus om zelf een aardemengsel te maken of om het reeds gebruikte aarde substraat op te waarderen.

Biobizz Wormen humus 40Ltr

14,65 Inclusief b.t.w
Biobizz wormen humus waarborgt de balans in de grond zodat deze ten aller tijde optimaal is voor de groei en bloei van de plant. Dit product wordt ook vaak gebruikt als men zelf het aardemengsel maakt. Bij het zelf vervaardigen van de aarde wordt van het totale product 10 tot 15 % Worm-humus gebruikt. Ook wordt Worm-humus gebruikt voor de verversing van de all-mix producten.