BioNova is vanaf begin 1993 actief in de ontwikkeling, fabricage en internationale distributie van minerale en organische meststoffen en plantverzorgingsmiddelen. Vanuit onze grote expertise, die naast studie gebaseerd is op een jarenlange kweekervaring, hebben we een breed scala aan topproducten ontwikkeld. Onze speciale voedingsstoffen, plantstimulatoren en plantverzorgingsmiddelen vinden dan ook hun afzet in de tuinbouw en bij sportaccomodaties, golfcourses en de hobbykweker.

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

BioNova 60/40 mix cocos 40 liter

26,99 26,99 Inclusief b.t.w
BioNova 60/40 mix cocos 40 liter

BioNova Coco brick

34,30 Inclusief b.t.w
De Coco Bricks zitten per 6 stuks verpakt in een draagtas of per 24 stuks in een omdoos. Dit blok geperste kokos geeft na toevoeging van 3,5 - 4 liter water, 10 liter gebruiksklare kokossubstraat, waarbij het volume ongeveer tienmaal toeneemt. Door het kleine uitgangsvolume is dit substraat heel eenvoudig te transporteren.

BioNova Profimix 5kg

21,20 Inclusief b.t.w
BioNova profimix voor diegenen die graag zelf hun potgrondmix maken biedt BIO NOVA een uitstekend alternatief voor het tijdrovende uitzoeken en zelf mengen van de nodige ingrediënten. Uiteraard met op de achtergrond de welbekende BN filosofie en kennis.

BioNova Soilmix 40Ltr

11,75 11,75 Inclusief b.t.w
Al jaren levert Bio Nova een eersteklas voorbemest potgrondmengsel onder de naam BN Soilmix A-Quality. Deze mix is opgebouwd uit gemalen en gezeefde tuinturf (R.H.P. kwaliteit), Baltisch witveen (R.H.P. kwaliteit), speciale PG mix, magnesium kalk en specifieke toevoegingen.