A.R.T.S. is de Biologische oplossing ter bestrijding van ongedierte zoals: Meeldauw,Toprot,Spint,Larven,Aaltjes,Trips,Witvlieg,Wortelrot enz.

Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Aphid-0 tegen Witvlieg/Varenrouwmug/Bladluizen 250ml

36,90 Inclusief b.t.w
A.R.T.S Witte vlieg (Aphid-0) is een professioneel natuurproduct dat bestaat uit insectenzeep en zeer effectief is tegen alle schadelijke vliegende insecten zoals Sciara vliegjes (Varenrouwmuggen), Witte vliegen en (zwarte en groene) Bladluizen.  Door het gebruik van Aphid-0 wordt er een mechanisch barrière opgeworpen over de plant waardoor het sap hiervan onbereikbaar wordt voor deze insecten.

Granulaat tegen Aaltjes/Larven/Eitjes 1kg

43,20 Inclusief b.t.w
A.R.T.S Granulaat is een effectief professioneel natuurproduct dat de levenscyclus van in de grond levende nematoden en andere insecten zoals aaltjes, larven en eitjes van het fruitvliegje doorbreekt. Een kg GRANULAAT is voldoende voor +/- 25 m² of 200 plantenpotten van 9 l inhoud. Meng 1 koffielepel Granulaat met aarde of kokos en voeg tijdens het water geven van uw gewas. Verpakking: 1Kg

SPIRED tegen Spint 250ml

36,90 Inclusief b.t.w
SPIRED tegen Spint 250ml A.R.T.S. Spired tegen spint is een biologische oplossing tegen spint. Tevens zorgt de oplossing ervoor dat eitjes en larven afsterven.Het is zowel bij binnen kweken als bij buiten kweken te gebruiken. Het toegevoegde euganol zorgt ervoor dat er gaten vallen in de webben en deze opgelost worden. Het middel spint kent geen wachtijd voor het oogsten.

Toprot tegen Toprot/Roest/Schimmel 250ml

34,95 Inclusief b.t.w
A.R.T.S Toprot  tegen toprot is een professioneel natuurproduct ter voorkoming en onderdrukking van toprot, roest en meeldauw. Een goede bedekking met toprot sluit bladschimmels zoals meeldauw en roest uit. Door elke 14 dagen u gewas te bespuiten voorkomt u dit al voor 90%. Zo kan u +/- 2 weken langer doorkweken.

VELGRO tegen Trips 250ml

36,90 Inclusief b.t.w
Velgro is een professioneel natuurproduct dat al in een vroeg stadium tripsen, hun eitjes en de larven aantast, doordat het product op de maag inwerkt, vooral in het larve stadium. Omdat de tripsen binnen enkele uren steriel worden zullen ze ook geen eitjes meer leggen. De behandelde planten zullen door de tripsen gemeden worden door de voor de tripsen onaantrekkelijke geur en smaak van Velgro.

Wortelrot tegen Wortelrot 250ml

36,90 Inclusief b.t.w
A.R.T.S Wortelrot is een professioneel natuurproduct ter voorkoming van wortelrot met de werkzame stof Elictor. Door zijn uniek werkingsmechanisme krijgen bodemschimmels geen kans. Wortelrot bevat geen waterstofperoxide en is niet giftig voor planten.