Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw eindproduct netjes af te werken.

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Show sidebar

BTT droognet hangend groot 8 lagen 80x80cm

25,00 Inclusief b.t.w
BTT droognet hangend groot  8 lagen 80x80cm stevige kwaliteit! Het droognet is snel op te hangen en eenvoudig in gebruik.Je kunt het droognet ook makkelijk opbergen. In elkaar gevouwen blijft er slechts een klein pakketje over.    

Droognet hangend 8 lagen 65x65cm

14,95 Inclusief b.t.w
Droognet hangend klein  8 lagen 65x65cm Drogen van de oogst is van fundamenteel belang. Dit droognet is zowel rondom als onder en boven in hoge mate luchtdoorlatend. Dit om de oogst snel en zorgvuldig onder ideale omstandigheden te laten drogen. Het droognet is snel op te hangen en eenvoudig in gebruik.

Droognet hangend 8 lagen 80cm rond

25,00 Inclusief b.t.w
Droognet hangend 8 lagen 80cm rond Drogen van de oogst is van fundamenteel belang. Dit droognet is zowel rondom als onder en boven in hoge mate luchtdoorlatend. Dit om de oogst snel en zorgvuldig onder ideale omstandigheden te laten drogen. Het droognet is snel op te hangen en eenvoudig in gebruik.

Droogrek 69x69cm stapelbaar

4,75 Inclusief b.t.w
Droogrek 69x69cm stapelbaar Dit zijn handige stevig staand, gemakkelijk op te bergen stapelbare rekken met een oppervlak van 69 x 69 cm voor het drogen van allerlei soorten kruiden. Drogen van de oogst is van fundamenteel belang. Dit droognet is zowel rondom als onder en boven in hoge mate luchtdoorlatend. Dit om de oogst snel en zorgvuldig onder ideale omstandigheden te laten drogen.

Eenringschaar Oranje

5,90 Inclusief b.t.w
Eenringschaar oranje Eenringschaar oranje is een is een uitstekende schaar.

Ikebana Ars

4,00 Inclusief b.t.w
Ikebana Ars Handvat van pvc voor een betere grip zelfs met handschoenen.  Dunne bladen voor kleine openingen.  Voor links en rechtshandige.

Knip overall maat L/XL/XXL

2,20 Inclusief b.t.w
Knip overall maat L/XL/XXL Deze overall is een eenvoudig ontwerp en speciaal gefabriceerd voor éénmalig gebruik, zoals omschreven in de richtlijn 89/686/EEG srt. 8.3. Deze overall kan worden ingezet als beschermingsmiddel voor de onderliggende kleding.

Latex handschoen M/L/XL

9,40 Inclusief b.t.w
Latex handschoenen houden uw handen schoon. De latex handschoenen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Voor de draagbaarheid zijn ze licht gepoederd.

Overschoenen sterk per 2

10,90 10,90 Inclusief b.t.w
Overschoenen sterk per 100st.

PU-flex handschoen M/L/XL/XXL

3,55 Inclusief b.t.w
PU-flex handschoen maat  M - L - XL - XXL PU-flex handschoenen zijn breed inzetbaar voor diverse lichte tot middelzware werkzaamheden. Met de pu-flex handschoenen behoudt u een goede vingergevoeligheid waardoor de pu-flex handschoenen veel gebruikt wordt bij montagewerkzaamheden. PU-coating op nylon drager.  Bijzonder goede vingergevoeligheid.  Geeft niet af.

Snijdraad set t.b.v. Spin Pro

12,50 Inclusief b.t.w
Spin Pro snijdraad set van 23 draden Zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal en zijn daardoor duurzaam en hebben een lange levensduur. De Spin Pro reserve mesjes zijn verpakt per 23 stuks.

Snijdraden set t.b.v. Tumble trimmer

8,65 Inclusief b.t.w
Set van 20 snijdraden t.b.v. Tumble Trimmer.  De snijdraden zijn eenvoudig te monteren en/of te vervangen d.m.v. vleugelmoertjes.