Om uw eindproduct netjes te drogen kunt u gebruik maken van hangnetten of stapelbare droognetten. De beste kwaliteit droognetten kopen? Koop voordelig uw droognet bij Garden of Trust!

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

BTT droognet hangend groot 8 lagen 80x80cm

25,00 Inclusief b.t.w
BTT droognet hangend groot  8 lagen 80x80cm stevige kwaliteit! Het droognet is snel op te hangen en eenvoudig in gebruik.Je kunt het droognet ook makkelijk opbergen. In elkaar gevouwen blijft er slechts een klein pakketje over.    

Droognet hangend 8 lagen 65x65cm

14,95 Inclusief b.t.w
Droognet hangend klein  8 lagen 65x65cm Drogen van de oogst is van fundamenteel belang. Dit droognet is zowel rondom als onder en boven in hoge mate luchtdoorlatend. Dit om de oogst snel en zorgvuldig onder ideale omstandigheden te laten drogen. Het droognet is snel op te hangen en eenvoudig in gebruik.

Droognet hangend 8 lagen 80cm rond

25,00 Inclusief b.t.w
Droognet hangend 8 lagen 80cm rond Drogen van de oogst is van fundamenteel belang. Dit droognet is zowel rondom als onder en boven in hoge mate luchtdoorlatend. Dit om de oogst snel en zorgvuldig onder ideale omstandigheden te laten drogen. Het droognet is snel op te hangen en eenvoudig in gebruik.

Droogrek 69x69cm stapelbaar

4,75 Inclusief b.t.w
Droogrek 69x69cm stapelbaar Dit zijn handige stevig staand, gemakkelijk op te bergen stapelbare rekken met een oppervlak van 69 x 69 cm voor het drogen van allerlei soorten kruiden. Drogen van de oogst is van fundamenteel belang. Dit droognet is zowel rondom als onder en boven in hoge mate luchtdoorlatend. Dit om de oogst snel en zorgvuldig onder ideale omstandigheden te laten drogen.