Bent u handmatig knippen met een schaar ook zo zat? Bij Garden of Trust kunt u terecht voor een superhandige TumbleTrimmer die het knippen voor iedereen eenvoudig maakt.

extra toelichting over uw tumble trimmer
Bent u handmatig knippen met een schaar ook zo zat? Bij Garden of Trust kunt u terecht voor een superhandige Tumble Trimmer die het knippen voor iedereen eenvoudig maakt. Koop uw tumble Trimmer voordelig en snel bij Garden of Trust!

Een heg die niet netjes geknipt is, ziet er al gauw onverzorgd uit. U zult een heg goed bij moeten houden, maar om dit elke keer handmatig met een schaar te moeten doen is ook geen pretje. Bij Garden of Trust kunt u nu de Tumble Trimmer kopen zonder de verzendkosten te hoeven betalen. Vanaf een bedrag van €250,- verzenden wij de producten namelijk kosteloos. De Tumble Trimmer is een machine waarmee u de bladeren eenvoudig kunt verwijderen. Ook bij het plukken van fruit kan de Tumble Trimmer gebruikt worden om de blaadjes er netjes af te snijden. Het gebruik maakt het knippen een stuk makkelijker en leuker..Garden of Trust is een erkend bedrijf en verkoopt enkel producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen u ervan verzekeren dat de Tumble Trimmer lang meegaat, zodat u er veel plezier aan kunt beleven. Mits u de Tumble Trimmer goed onderhoudt en het product enkel gebruikt waarvoor hij gemaakt is. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust op! Wij staan u graag te woord en helpen u waar nodig.

Toont alle 8 resultaten

Show sidebar

Elektrische motor t.b.v. Spin Pro

154,50 Inclusief b.t.w
Elektrische motor t.b.v. Spin Pro De Spin Pro Automatic is een stevige elektrische motor die gemonteerd kan worden op de Spin Pro Original Trimmer. De Spin Pro elektrische motor is eenvoudig te monteren en tevens gemakkelijk in gebruik.

Snijdraad set t.b.v. Spin Pro

12,50 Inclusief b.t.w
Spin Pro snijdraad set van 23 draden Zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal en zijn daardoor duurzaam en hebben een lange levensduur. De Spin Pro reserve mesjes zijn verpakt per 23 stuks.

Snijdraden set t.b.v. Tumble trimmer

8,65 Inclusief b.t.w
Set van 20 snijdraden t.b.v. Tumble Trimmer.  De snijdraden zijn eenvoudig te monteren en/of te vervangen d.m.v. vleugelmoertjes.

Spin Pro trimmer handmatig

257,50 Inclusief b.t.w
De handmatige Spin Pro Trimmer geeft een zeer strak resultaat en is ontworpen om verlies of beschadiging te beperken. Voorzien van een gemakkelijk draaiend handvat.                                                                                              De machine maakt nauwelijks geluid en is gemakkelijk te vervoeren.

Spin Pro trimmer viervoudige snijdraadset 10/st

8,65 Inclusief b.t.w
Deze unieke snijdraden zijn speciaal ontwikkeld voor de Spin Pro, zij verwerken plantmateriaal nog beter!  Met dit snijdraad heb je twee keer zoveel knipkracht dan normaal.  Deze multi blades zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal en zijn hierdoor duurzaam en hebben een lange levensduur. Het Spin Pro viervoudig snijdraad is verpakt per 10 stuks.

Tumble Trimmer elektrisch

455,86 Inclusief b.t.w
Tumble Trimmer elektrisch. De elektrische Tumble Trimmer is een knipmachine voor intensiever gebruik. Deze knipmachine neemt u het tijdrovende werk uit handen. De Tumble Trimmer geeft een zeer strak resultaat en is ontworpen om verlies of beschadiging te voorkomen. Ook maakt de machine geen lawaai en is gemakkelijk te vervoeren. Op de Tumble Trimmer zit een jaar fabrieksgarantie.

Tumble Trimmer handmatig

305,00 Inclusief b.t.w
Hoe werkt de Tumble Trimmer? De vruchten worden in het afneembare mandje geplaatst. Wanneer je de deksel er vervolgens op plaatst, en aan de hendel draait, gaan de vruchten over het rooster rollen. Onder het rooster bevindt zich een een ragfijn draadje dat snel gaat roteren, en de blaadjes afsnijdt, die onder het rooster uitsteken. Knippen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Viervoudig snijdraad t.b.v. Tumble Trimmer (set van 5 draden)

8,65 Inclusief b.t.w
Viervoudig snijdraad t.b.v. Tumble Trimmer (set van 5 draden)