Hanna Instruments is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van analytische apparatuur. Bij Garden of Trust hebben we een selectie gemaakt van veelgebruikte Combi EC/PH-meters waarmee zowel de PH en de EC gemeten kan worden. Hanna meters zijn erg nauwkeurig, betrouwbaar en eenvoudig te kalibreren.

Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Elektrode t.b.v. HI 9813

112,95 Inclusief b.t.w
Elektrode hanna t.b.v. HI 9813 nieuw model

Elektrode t.b.v. Hanna Gro’ check

54,9562,50 Inclusief b.t.w
Elektrode t.b.v. HANNA Gro'check EC Elektrode t.b.v. HANNA Gro'check PH

Gro’check Combo

265,35 Inclusief b.t.w
HANNA Gro'check Combo Altijd de pH en de EC gelijktijdig afleesbaar, simpel te bedienen, uitgevoerd met aardpen voor storingsvrij meten van de pH, elektrodes met 2 meter kabelaansluiting meegeleverd, 12 V uitvoering met adapter. Wandmontage. Automatische Temperatuur Compensatie

HANNA Gro’check EC

141,30 Inclusief b.t.w
Deze Gro'check EC meters zijn ontworpen met een scala aan functies geschikt voor de wat agressievere omgevingen in de agrarische cultuur. Behuizingen en kabel aansluitingen zijn afgedicht voor bescherming tegen damp en vochtigheid. De Gro'check compenseert automatisch temperatuurschommelingen, is gemakkelijk te reinigen en is zeer stabiel en heeft weinig onderhoud nodig.

HANNA Gro’check PH

163,30 Inclusief b.t.w
De HANNA Gro'check PH is geschikt om aan de agressieve omgevingen te voldoen in de landbouw-en hydrocultuur. De meter wordt geleverd met een roestvast stalen sonde, om te voorkomen dat potentiële problemen worden voorkomen en zo hebben deze dus een langer leve De behuizing is waterproof. De metingen zijn zeer nauwkeurig en kan worden gecontroleerd met een of twee punten kalibraties.

Hi 9813 Combi meter

306,15 Inclusief b.t.w
Hanna HI 9813-0  combi PH/EC meter Dit is een nieuw model!! Dit is een handheld meter van superieure kwaliteit, die zowel de PH / alswel de EC waarden van uw voedingswater kan meten. Hij word geleverd incl. batterijen, handleiding nl. ijkvloestof voor 2 ijkpunten, geleverd in een stevige hardkunststof opbergbox.