Voeding kopen? Om het optimale resultaat uit uw kweekgewas te halen kunt u bij Garden of Trust terecht voor een breed scala aan voedingslijnen en voedingssupplementen. Bij Garden of Trust heeft u keuze uit ruim 20 soorten plantenvoeding. Voor elke type plant de juiste voeding. Geen verstand van plantenvoeding? Neem dan contact met ons op voor advies op maat over uw plantenvoeding! Plantenvoeding kopen doet u online bij Garden of Trust!

Resultaat 1–12 van de 417 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Advanced Hydroponics | Natural Power | Enzymes+

11.9587.45 Inclusief b.t.w
Advanced Hydroponics | Natural Power | Enzymes+

Advanced Hydroponics | Natural Power | Growth Bloom Excellerator

19.95109.95 Inclusief b.t.w
Advanced Hydroponics | Natural Power | Growth Bloom Excellerator

Advanced Hydroponics | Starterkit

52.45 52.45 Inclusief b.t.w
Advanced Hydroponics | Starterkit

Aptus All in One NPK voeding

40.25 Inclusief b.t.w
Aptus All-in-one voedingkorrel Levert complete, geleidelijk vrijkomende voeding voor planten gedurende 2-3 maanden. L-aminozuren stimuleren de natuurlijke plantprocessen en -groei. De complete voedingsmix vermindert stress van de plant door omgevingsfactoren, plagen en ziekteverwekkers.

Aptus All-in-one Liquid

15.95129.95 Inclusief b.t.w

Aptus Bioshark Soil Attack Liquid

84.95154.95 Inclusief b.t.w
Aptus Bioshark Soil Attack Liquid

Aptus CaMg Calcium/Magnesium

37.45169.95 Inclusief b.t.w
Krachtige calcium en magnesium meststof Planten hebben gedurende de vruchtzetting een grote behoefte aan calcium en magnesium. . CaMg-Boost bevat calcium, magnesium en linksdraaiende aminozuren.  CaMg-Boost is een organisch product dat uitblinkt door de opneembaarheid van de actieve stoffen. CaMg-Boost heeft hierdoor een krachtig stimulerend effect op de vruchtzetting.

Aptus Dislike

27.95139.95 Inclusief b.t.w

Aptus Enzym+

29.95132.45 Inclusief b.t.w
Enzym+ is een krachtige mix van hoogwaardige enzymcomplexen.  Enzym+ maakt het worteloppervlakte schoon zodat voeding beter door de plant wordt opgenomen. Enzym+ ruimt organisch materiaal zoals plantmateriaal en wortelresten op. Enzym+ maakt overtollige voedingszouten weer opneembaar waardoor de EC van het medium daalt. 1Ltr op 4000Ltr

Aptus Fulvic-Blast

117.95 Inclusief b.t.w
Complete micro-elementen booster Fulvic-blast bevat essentiële micro-elementen die direct opneembaar zijn voor de plant. Fulvic-Blast bevat hoge concentraties fulvinezuren die als een natuurlijke chelator fungeren. Hierdoor verbetert de opname van de reeds aanwezige micro-elementen en wordt het gewas versterkt.

Aptus Fungone

84.95 Inclusief b.t.w
Fungone voorkomt en neutraliseert schimmels, bacteriën en virussen. Fungone is een gebruiksklare spuitoplossing die niet verdund hoeft te worden. Fungone is niet schadelijk voor het gewas. Spuitoplossing Product klaar voor gebruik