Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Bio Nova 27% stikstof

6,45176,20 Inclusief b.t.w
BIO NOVA levert uit de bekende lijn van vloeibare minerale meststoffen ook een zeer krachtige vloeibare stikstofmeststof verrijkt met magnesium. N 27% is mengbaar met alle andere meststoffen . N 27% is voor een optimale werking direct opneembaar en zuinig in gebruik. N 27% is pH regulerend in het groeimedium.

Bio Nova Hydro supermix

12,25167,20 Inclusief b.t.w
BN Hydro SuperMix is een bio-minerale één component meststof speciaal samengesteld voor systemen met een kunstmatig substraat zoals steenwol en andere substraten. Groei en bloei én A en B zijn gecombineerd tot één product, dus dit maakt het kweken wel heel eenvoudig.

Bio Nova K 20% Kalium

6,45176,20 Inclusief b.t.w
Zoals ook de bouwstenen "N"en "P", is "K" voor iedere teelt onontbeerlijk. Kalium zorgt voor stevigheid van de plantencellen (de waterhuishouding), en geeft de aanzet tot bloei.  Ook is kalium zeer belangrijk voor de celopbouw, de osmoseregulatie en de koolhydraathuishouding. Verder zorgt kalium voor het openen en sluiten van de huidmondjes, zodat overtollige warmte afgevoerd kan worden.

Bio Nova P 20% Fosfor

6,45176,20 Inclusief b.t.w
Fosfor is van oudsher bekend als activator van wortelactiviteit en bloeibereidheid van elke plant.  Ook komt fosfor voor als bestandsdeel van de celmembramen en is het een moleculaire bouwsteen van de energiedragers ATP en ADP en het DNA. Fosfor zorgt verder voor een goede stofwisseling van suikers en de vorming van enzymen.

Bio Nova PH min

21,45 Inclusief b.t.w
De logische oplossing om de pH naar beneden af te stellen. Dit product bestaat uit 24,5% fosforzuur en is daardoor beter en veiliger te hanteren dan zijn grote broer. Bij gebruik dienen beschermende maatregelen genomen te worden.

Bio Nova PH plus

21,45 Inclusief b.t.w
Een zeer goed werkzame oplossing om de pH naar boven af te stellen. Dit product bestaat uit 24,5% kaliumhydroxide. Door de relatief lage concentratie is het product veiliger en minder agressief dan de onverdunde versie. Ook hier geldt dat beschermende maatregelen genomen dienen te worden.

Bio Nova Vitrasol

11,15168,45 Inclusief b.t.w
Vitrasol is een vloeibare organische bodemverbeteraar op kalibasis (6%) en van plantaardige oorsprong.  Hierdoor wordt Vitrasol gemakkelijk door het gewas wordt opgenomen en is uitermate geschikt als omzetter van aanwezige voeding, met kalium als toevoeging.

Bio Nova autoflowering supermix

56,45204,95 Inclusief b.t.w

Bio Nova BioRoots wortelstimulator

13,9947,05 Inclusief b.t.w
Bio Nova BioRoots draagt zorg voor een betere en snellere wortelontwikkeling, een betere voedselopname, een hogere stressbestendigheid tegen alle invloeden , een effectiever gebruik van aanwezige meststoffen, een grotere opbrengst bij alle geteste gewassen. Kortom: EEN HOGERE RENTABILITEIT.

Bio Nova Ca 15%

6,45176,20 Inclusief b.t.w
Dit product bevat 15% (180 gr/l.) pure calcium en 3% stikstof en de spoorelementen ijzer, koper en mangaan. Calcium komt veel voor in de celwanden en membranen en speelt een speciale rol bij de ionenreacties in de plant. Calcium wordt in de plant getransporteerd via de verdampingsstroom (xyleem).daardoor een tekort ontstaan.

Bio Nova Coco-Forte A+B

15,95191,95 Inclusief b.t.w
BioNova Coco-Forte A+B kokos substraat meststof is de meest eenvoudige oplossing voor kokos kwekers, onder andere doordat groei en bloei gecombineerd zijn tot één product.  Er zijn dus qua voeding maar twee flessen/vaten nodig voor de hele teelt. Deze meststof is vrij van ballastzouten en bestaat uit louter direct opneembare mineralen.

Bio Nova Free-Flow (No-burn)

21,25204,95 Inclusief b.t.w
FreeFlow is een natuurlijke uitvloeier op basis van Yucca-extract (Sarsaponin Schidigera).  FreeFlow verlaagt de oppervlaktespanning van vloeistoffen, waardoor deze beter doordringen in grond, steenwol, Mapito, kokos en andere substraten.  Wordt bijvoorbeeld met nieuwe steenwolmatten gestart, dan moeten de matten 24 uur inwateren. Met FreeFlow duurt dit slechts 6 uur!