Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Biobizz Alg-A-Mix

12,45101,25 Inclusief b.t.w
Alg-A-Mic vitaliteit booster maakt gebruik van koudgeperste zeewier te concentreren op een assortiment van microvoedingsstoffen vitamines, aminozuren, hormonen en van plantaardige oorsprong. Gebruikt als een bodem begieten of bladspray, Alg-A-Mic verhoogt de gezondheid van planten en weerstand tegen ziekte, terwijl het geven van bladeren een levendige groene kleur.

Biobizz Bio-Bloom

9,0564,60 Inclusief b.t.w
Bio-Bloom is een complete vloeibare biologische meststof, die zonder problemen automatisch gedoseerd kan worden door middel van aardesproeiers. Bio-Bloom bevat een lichte dosis stikstof en voldoende fosfor en kalium voor een uitbundige bloei.

Biobizz Bio-Grow

7,6559,35 Inclusief b.t.w
Bio-Grow is een compleet vloeibare biologische meststof die bij uitstek geschikt is voor alle aardesubstraten. Bio-Grow ruikt erg zoet door al zijn natuurlijke suikers die het bevat en zorgt tevens voor een ideale relatie met de in de aarde aanwezige bacteriën.

Biobizz BioHeaven

14,45203,10 Inclusief b.t.w
BioHeaven is een speciaal samengestelde Plant Energy Booster, die zorgvuldig geselecteerde biologische stimulanten bevat, zoals Aminozuren. Aminozuren zijn de primaire bouwstenen voor Proteïnen en Enzymen, die weer essentieel zijn voor de structuur en de stofwisseling van planten. Daardoor verbetert BioHeaven het gebruik en opneembaarheid van alle aanwezige bladsprays en meststoffen.

Biobizz Fish-Mix

7,6559,35 Inclusief b.t.w
Fish-Mix is altijd al een vertrouwde vriend geweest naar de biologische tuinman, omdat de voorwaarden van de bodem, het stimuleren van de microbiële activiteit en de versnelde groei. Ook sterk verdund in bladspray brengt spectaculaire resultaten.

Biobizz Leafcoat

8,05 Inclusief b.t.w
Leafcoat is gemaakt van een natuurlijke latex die na te zijn verneveld voor een beschermlaag op de bladeren zorgt. Deze laag blijft ongeveer 1 – 2 weken aanwezig. De beschermlaag sluit het blad niet af zodat licht, lucht en water worden doorgelaten.

Biobizz Root Juice

35,60158,85 Inclusief b.t.w
RootJuice is een wortelstimulator die bestaat uit een perfecte balans tussen humine- en fulvidezuren met zeewier daar aan toegevoegd en speciaal geformuleerd voor een krachtige ontwikkeling van de wortels en tevens een betere weerstand te bieden tegen hoge EC-waarden.

Biobizz Start pack

55,10 Inclusief b.t.w
Dit starterspakket bevat alles wat je nodig hebt als je bij de kweek van een plant niet weet waar je moet beginnen. Met dit pakket is ervaring niet noodzakelijk, het bevat producten die de wortels, de groei en de bloei stimuleren met als eindproduct een geweldig resultaat. Volg het programma en ervaar het zelf.

Biobizz Top Max

22,50177,80 Inclusief b.t.w
Biobizz topmax is een 100% plantaardige bloeistimulator die de aanmaak van bloemcellen stimuleert en vergroot de productie en het transport van suikermoleculen in de bloemen wat uiteindelijk weer leidt tot grotere vruchten en een zachte zoete smaak van het eindproduct.

Biobizz Try-Pack Hydro

22,80 Inclusief b.t.w

Biobizz Try-Pack Indoor

9,65 Inclusief b.t.w
Biobizz Try-Pack Indoor Inhoud Biobizz Try-Pack Indoor: - 1x Biobizz Bio-Bloom 250 ml - 1x Biobizz Bio-Grow 250 ml - 1x Biobizz Top-Max 250 ml

Biobizz Try-Pack Outdoor

9,65 Inclusief b.t.w
Biobizz Try-Pack Outdoor Inhoud Biobizz Try-Pack Outdoor: - 1x Biobizz Bio-Bloom 250 ml - 1x Biobizz Fish-Mix 250 ml - 1x Biobizz Top-Max 250 ml