Om het optimale resultaat uit uw kweekgewas te halen kunt u bij Garden of Trust terecht voor een breed scala aan voedingslijnen en voedingssupplementen. Bij Garden of Trust heeft u keuze uit ruim 20 soorten plantenvoeding. Waaronder Canna voeding voor het optimale kweekgewas! Voor elke type plant de juiste voeding. Geen verstand van plantenvoeding? Neem dan contact met ons op voor advies op maat over uw plantenvoeding! Canna Plantenvoeding kopen doet u online bij Garden of Trust!

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Canna Flores A+B

35.0558.85 Inclusief b.t.w
Met deze gespecialiseerde plantenvoeding haal je het beste uit je run-to-waste hydro kweeksysteem. Hydro Flores bevat direct opneembare stikstofverbindingen, hoogwaardige EDDHA-ijzerchelaten en sporenelementen. Deze bestanddelen helpen de plant om de voedingsstoffen volledig op te nemen. Voor optimale groei gebruik je Vega A+B.

Canna Aqua Flores A+B

15.9567.75 Inclusief b.t.w

Canna Aqua Vega A+B

42.7568.75 Inclusief b.t.w

Canna Bio Boost

39.45137.95 Inclusief b.t.w
BioBOOST is een natuurlijk gefermenteerd plantenextract, met bloeistimulerende en smaakverbeterende eigenschappen. BioBoost is een ware oppepper voor uw planten, vol bio-actieve ingredienten. Het zorgt voor een extra stofwisseling waar de plant juist aan het begin van de bloei zo'n behoefte aan heeft.

Canna Bio Flores

14.5052.50 Inclusief b.t.w
Voor de bloeifase van snel groeiende planten is BioFlores ontwikkeld. Doordat BioFlores een extract van hop bevat, voorziet het in veel van de benodigde mineralen in de juiste verhoudingen. Naast deze mineralen bevat hopextract cannabinoidachtige stofen als lupuline, luparol, lupulon en humulon, die de plant van extra bloeikracht voorzien. Bio Flores is een 100% biologische voeding !!

Canna Bio Rhizotonic

15.95 Inclusief b.t.w
Canna Bio Rhizotonic is een 100% natuurlijk en biologisch gecertificeerde wortelstimulator. Bio Rhizotonic bevat meerdere vitamines, waaronder vitamine B1 en B2. Bio Rhizotonic bevordert de ontwikkeling van wortels, wortelpuntjes en de weerstand van de plant. Canna Bio rhizotonic is een 100% biologische wortelstimulator!! Verkrijgbaar in 250 ML en 1 liter verpakking

Canna Bio Vega

15.9554.45 Inclusief b.t.w
Canna Bio Vega is speciaal ontwikkeld voor de groeifase van snel groeiende planten. Wat BioVega uniek maakt is de biologisch ebonden stikstof. Deze stikstof is het makkelijk opneembare betainestikstof dat vrijkomt naar behoefte van de plant. Op deze wijze kan zelfs de snelst groeiende plant optimaal aan de bloei beginnen. Canna Bio Vega is een 100% biologische groeivoeding !!

Canna CA 15% Calcium 1Ltr

9.95 9.95 Inclusief b.t.w
Calcium is onder meer verantwoordelijk voor de structurele en fysiologische stabiliteit van plantweefsels. Het stabiliseert de celwanden, heeft invloed op groeihormonen en reguleert het transport van water en voedingstoffen in de plant.

Canna Coco A+B

41.9563.95 Inclusief b.t.w
CANNA Coco A&B is plantenvoeding gemaakt voor de kokossubstraten Coco Professional en Coco Professional Plus.  Met Coco A&B zorg je voor de juiste voedingsstoffen voor groente en snelgroeiende planten. Het kokossubstraat neemt de plantenvoeding samen met het voedingswater op, vergelijkbaar met een spons

Canna Cogr Buffering agent

12.95 Inclusief b.t.w
Het COGr Board kokossubstraat zit geperst en ongebufferd in de verpakking. Voor gebruik water je het substraat in met de COGr Buffering Agent. Hiermee breng je de COGr slabs op volume en voorzie je het substraat van voedingsstoffen, pH-stabilisatoren, silicium, humine- en fulvinezuren. Dit substraat past in kweekbakken van een meter.

Canna Cogr Flores A+B

39.9559.95 Inclusief b.t.w
De juiste voedingsstoffen geven je plant de kans om goede vruchten aan te maken en weelderig te bloeien. Met COGr Flores A&B voorzie je het COGr kokossubstraat van de juiste voeding voor de bloeifase. Dit product bevat onder meer pH-waarde stabilisatoren, silicium, humine- en fulvinezuren.

Canna Cogr Vega A+B

41.8561.85 Inclusief b.t.w
Om goed te groeien op kokossubstraat heeft een plant specifieke voedingsstoffen nodig. Om te zorgen dat je plant tijdens de groeifase niks te kort komt gebruik je COGr Vega A&B.