Om het optimale resultaat uit uw kweekgewas te halen kunt u bij Garden of Trust terecht voor een breed scala aan voedingslijnen en voedingssupplementen. Bij Garden of Trust heeft u keuze uit ruim 20 soorten plantenvoeding. Voor elke type plant de juiste voeding. Geen verstand van plantenvoeding? Neem dan contact met ons op voor advies op maat over uw plantenvoeding! Dutch pro Plantenvoeding kopen doet u online bij Garden of Trust.

Toont alle 12 resultaten

Show sidebar

DutchPro Aarde Bloom A+B

9,75 Inclusief b.t.w
Complete meststof op basis van diverse NPK stoffen. Dit product bevat alle hoofd- & spoorelementen die nodig zijn voor een uitbundige bloei bij het kweken op potgrond. Optimale waarde pH 5,8 - 6,5.

DutchPro Aarde Grow A+B

9,75 Inclusief b.t.w
Complete meststof op basis van diverse NPK stoffen. Dit product bevat alle hoofd- & spoorelementen die nodig zijn voor een uitbundige groei bij het kweken op potgrond Dutch Pro. Optimale waarde pH 5,8 - 6,0.

Dutchpro Explode

61,00 Inclusief b.t.w
Explode van DutchPro is de bloeistimulator bij uitstek, om de in volle bloei verkerende plant te voorzien in alle tekorten die zich in deze fase voordoen. Deze bloeistimulator, bestaande uit diverse geselecteerden spoorelementen, vitaminen en zuren, zorgt voor een explosieve uitharding van de vruchten. De plant zal door het toedienen van Explode meer weerstand opbouwen.

DutchPro Hydro/Cocos Bloei A+B

9,75 Inclusief b.t.w
Complete meststof op basis van diverse NPK stoffen. Dit product bevat alle hoofd- & spoorelementen die nodig zijn voor een uitbundige bloei voor kweken op steenwol en cocos

DutchPro Hydro/Cocos Groei A+B

9,75 Inclusief b.t.w
Complete meststof op basis van diverse NPK stoffen. Dit product bevat alle hoofd- & spoorelementen die nodig zijn voor een uitbundige groei voor kweken op steenwol en cocos.

Dutchpro Keep it Clean

22,50 Inclusief b.t.w
Dutch Pro Keep it Clean is een reinigingsmiddel welke u met uw voedingswater meegeeft om uw leidingen vrij te houden van algen en schimmels.

DutchPro Leaf Green

7,00 Inclusief b.t.w
Leaf Green Bladvoeding. Te gebruiken om het gewas een gezonde en vitale uitstraling te geven. Leaf Green is vooral aan te bevelen bij planten welke zichtbaar moeilijkheden hebben met de ontwikkeling. Tevens zorgt Leaf Green bij een gele verkleuring voor een frisse groene kleur

Dutchpro Multi total

21,50 Inclusief b.t.w
Deze door Dutchpro ontwikkelde Multi Total bodemverbeteraar zorgt dat organisch materiaal afkomstig uit dood plantmateriaal omgezet wordt in bruikbare plantstoffen. Tevens stimuleert DutchPro Multi Total de ontwikkeling van de wortelen door zijn effect op de bodemstructuur. DutchPro MultiTotal bevordert het bacteriële leven van het substraat dat de voedzame elementen ontwikkelt.

Dutchpro PH- min bloei

5,50 Inclusief b.t.w
Er is maar een kleine hoveelheid ph min nodig om de juiste ph waarde te bereiken bestaat uit fosforzuur, H3PO4 dus bevat fosfaat wat een plant in de bloeifase (meer) nodig heeft.

Dutchpro PH- min groei

5,50 Inclusief b.t.w
Er is maar een kleine hoeveelheid ph- nodig om de ph te verlagen. Meet altijd goed uw ph waarde. bestaat uit salpeterzuur, HNO3 dus bevat stikstof dat een plant in de groeifase(meer)nodig heeft.

Dutchpro PH+ Plus

5,50 Inclusief b.t.w
DutchPro pH+Kalium-Hydroxide oplossing is te gebruiken om de pH waarde van uw voedingswater te verhogen.

DutchPro Take root

36,00 Inclusief b.t.w
Take Root is een preparaat met een groeistimulerende werking. Take Root bevordert de in- en uitwendige kwaliteit van het gewas. De actieve componenten van Take Root, met name de verschillende planthormonen en in mindere mate de spoorelementen zijn van natuurlijke oorsprong. Take Root bevordert de celdeling, celstrekking en het transport van voedingsstoffen.