Om het optimale resultaat uit uw kweekgewas te halen kunt u bij Garden of Trust terecht voor een breed scala aan voedingslijnen en voedingssupplementen. Bij Garden of Trust heeft u keuze uit ruim 20 soorten plantenvoeding. Voor elke type plant de juiste voeding. Geen verstand van plantenvoeding? Neem dan contact met ons op voor advies op maat over uw plantenvoeding! Ecolizer Plantenvoeding kopen doet u online bij Garden of Trust.

Toont alle 8 resultaten

Show sidebar

Ecolizer Basics A+B

23,2060,50 Inclusief b.t.w
Ecolizer Basics A+B bevat een uitgebalanceerde mix van stikstof, fosfor en kalium. En is opgebouwd uit grondstoffen van foodgrade kwaliteit zonder ballaststoffe Ecolizer Basics A+B is zeer stabiel en zuinig in gebruik. De basisvoeding is te gebruiken op elk substraat en op ieder gewas.

Ecolizer Bloom Up

38,95124,00 Inclusief b.t.w
Ecolizer Bloom-Up is de ideale formule om de groei van bloemen en vruchten te stimuleren, in kracht niet te vergelijken met andere producten. Natuurlijke bestanddelen als zeewier en plantextracten, plus de toegevoegde enzymen zetten je planten prachtig in bloei en werkt stimulerend op de vorming van scheuten.

Ecolizer Bugs Away

30,15110,00 Inclusief b.t.w
Ecolizer Bugs-Away bestrijdt schadelijke insecten op een biologische en zeer effectieve wijze. Het weert ongedierte als spint, bladluis, trips en witte vlieg. Het product beschermt ook tegen larven en de volwassen spintmijt, die zowel door het contact met de plant als door opname via de monddelen verdwijnen. Ook resistente spint kan uitstekend met dit middel worden bestreden.

Ecolizer Compo 1

7,9055,00 Inclusief b.t.w
Deze bio-minerale voeding is afgestemd op het complexe groeipatroon van de ontkiemende plant, waarbij de opname van verschillende elementen uit de voedingsbodem in hoog tempo varieert. Ecolizer Basics A+B bevat een uitgebalanceerde mix van stikstof, fosfor en kalium. En is opgebouwd uit grondstoffen van foodgrade kwaliteit zonder ballaststoffen.

Ecolizer Enzymes

5,1548,00 Inclusief b.t.w
Ecolizer enzymen zijn zeer geconcentreerd, maar toch makkelijk te doseren. Enzymen Maakt het opnemen van voeding gemakkelijker voor de plant en vermindert de kans op overbemesting. Stimuleert het bodemleven enorm en heeft zo een positieve uitwerking op de ontwikkeling van het wortelstelsel en de groei en bloei van het gewas. Enzymen breken dode planten en wortelresten in het substraat af.

Ecolizer Grow Up

19,1071,30 Inclusief b.t.w
Ecolizer Grow-up helpt je planten bij een snelle opname van voedingsstoffen. Deze bio-stimulator is opgebouwd uit een mix van natuurzuivere grondstoffen, met werkzame elementen in een zeer geconcentreerde vorm.

Ecolizer Root Up

36,00125,70 Inclusief b.t.w
Ecolizer Root-up zorgt voor een explosieve groei in het aantal haarwortels, zodat je planten hun voeding en water optimaal uit de bodem op kunnen nemen. Ze is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen en bevat sterk geconcentreerde zeewier- en plantenextracten

Ecolizer Top Up

61,25208,00 Inclusief b.t.w
Ecolizer Top-Up is de ultieme toppenharder om de rijping van onder meer knoppen, vruchten en bloemen te stimuleren. Het product is gebaseerd op plantextracten en mineralen en is volledig van natuurlijke oorsprong.