Om het optimale resultaat uit uw kweekgewas te halen kunt u bij Garden of Trust terecht voor een breed scala aan voedingslijnen en voedingssupplementen. Bij Garden of Trust heeft u keuze uit ruim 20 soorten plantenvoeding. Voor elke type plant de juiste voeding. Geen verstand van plantenvoeding? Neem dan contact met ons op voor advies op maat over uw plantenvoeding! Hesi Plantenvoeding kopen doet u online bij Garden of Trust.

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Hesi Bloei- Complex (aarde bloeivoeding)

25,9540,95 Inclusief b.t.w
Hesi Bloei Complex geeft bloeiende planten alle noodzakelijke stoffen voor de extra behoeften tijdens de bloei. Naast de voeding (stikstof, fosfor, kalium, magnesium, calcium, sporenelementen etc) is Hesi Bloei Complex ook verrijkt met vitale componenten (aminozuren en vitaminen) die de ontwikkeling van de plant op een optimale manier bevorderen

Hesi Boost

10,9568,95 Inclusief b.t.w

Hesi Coco

23,9535,95 Inclusief b.t.w
Hesi Coco is DE voeding voor groei en bloei op coco substraten. Zoals iedere HESI-voeding is Hesi Coco ook gestabiliseerd dankzij complexbindende substanties en vrij van onnodige ballast. Hesi Coco is geen A & B voeding, de A+B-componenten zijn in een fles verenigd. Hesi Coco bevat zowel organische als minerale stikstof.

Hesi Fosfor-Plus

7,9533,95 Inclusief b.t.w
Hesi Fosfor Plus wordt samen met Hesi Bloei Complex in de tweede helft van de bloeifase gebruikt. Tijdens de bloei ontwikkelt de plant een verhoogde behoefte aan fosfor en kalium.

Hesi Hydro bloei

18,9532,95 Inclusief b.t.w
Hydro Bloei bevat een hogere concentratie aan fosfor- en kaliumcomponenten ten opzichte van de Hydro Groei. In de bloeifase hebben planten een versterkte behoefte aan fosfor en ook kalium voor de opbouw van sterke gezonde bloemen.

Hesi Hydro groei

18,9532,95 Inclusief b.t.w
Hydro Groei bevat proportioneel meer stikstofcomponenten dan Hydro Bloei, omdat in de groeifase veel meer stikstof gebruikt wordt door de plant voor de aanmaak van nieuwe plantdelen. De vitale componenten zijn volledig op de groeiperiode afgestemd, waardoor de plant ook in een hydro-medium in de watten wordt gelegd

Hesi PH Serie

7,508,50 Inclusief b.t.w
Om de pH in het voedingsvat omlaag te brengen is er pH-serie. Voor de groei- en de bloeifase zijn hiervoor aparte vloeistoffen. Om de pH te verhogen hoeft geen rekening gehouden te worden met de fase waarin de plant zich bevindt.  Dit product is alleen leverbaar in een 1Ltr fles. 

Hesi PH- Groei 1 liter

9,95 9,95 Inclusief b.t.w

Hesi PK 13/14

10,9567,95 Inclusief b.t.w
Hesi pk 13-14 Planten in de bloeifase hebben een toenemende behoefte aan fosfor en kalium, door PK 13/14 voldoen we volkomen aan deze behoefte. De bloeifase is het hoogtepunt in het leven van de plant.

Hesi PowerZyme

11,9585,95 Inclusief b.t.w
Enzymen zijn eiwitmoleculen die in de stofwisseling als katalysatoren werken. Voor elke taak is er een speciale enzymensoort. Enzymen zijn kleine zelfstandige fabriekjes:1. Ze werken zelfstandig, onafhankelijk van de cellen, dus ook in extractvorm 2.

Hesi Startersbox aarde

49,95 Inclusief b.t.w