No Mercy Supply is een biologisch dynamisch zelf ontwikkelt tuinbouwbedrijf. No Mercy Supply is een tot werkelijkheid geworden droom van Cees Hendriks die ruim 42 jaar kweekervaring heeft. Cees is een freak, plantje van A tot Z, terug naar de basis, de natuur, en probeert dat zoveel mogelijk tuinbouwliefhebbers dan ook bij te brengen. Enkele namen die hem door verschillende magazines toegewezen zijn: Mr XX , kweekprofessor, grootmeester in de tuinbouwtechniek en SpeesCees.

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

No Mercy Co2Tabs doseermachine met timer

136,50 Inclusief b.t.w
No Mercy Supply Co2Tabs doseermachine  CO2 Tabs Doseermachine (28-vaks) met  adapter en GRÄSSLIN tijdklok. De dossermachine word geleverd met een universele  klem zodat deze op elk vat geplaatst kan worden.

No Mercy Supply Bacterial

11,95 Inclusief b.t.w
Bacterial bestaat uit nitrificerende bacteriën in vriesdroge vorm. Toegevoegd aan water zullen er binnen 24 uur miljarden nitrificerende bacteriën ontstaan. Nitrificerende bacteriën spelen een hoofdrol bij het afbreken van organische bestanddelen. Naast enzymen en schimmels zorgen deze bacteriën ervoor dat organisch afval wordt omgezet in opneembare voedingsstoffen voor onze planten.

No Mercy Supply Co2 Tabs 60st/potje

12,95 Inclusief b.t.w
CO2-Tabs is een wonderlijk  product speciaal doorontwikkeld voor snelgroeiende planten op elk groeimedium. Waar vroeger (en nu ook nog) met dure en ingewikkelde systemen de lucht van extra koolzuur (CO2) werd voorzien, zijn er nu deze tabs: revolutionair, goedkoop, makkelijk en erg doeltreffend!

No Mercy Supply GA-Spray

16,95129,95 Inclusief b.t.w
NoMercy GA-Special Spray is een bloeistimulator die je veilig kunt aanwenden om planten voller en uitbundiger te laten bloeien en meer hars te laten vormen. Doordat Gibberelic-acid (een zuur) de vrouwelijke hormonen aanzet tot extra activiteit, zal een rijkere bloei plaatsvinden bij juist gebruik.

No Mercy Supply Guano extract

6,9541,95 Inclusief b.t.w
Guano extract oftewel vleermuizenpoep is de ideale voeding voor planten. Dit is getest en na jarenlang onderzoek is dit nu op de markt gekomen. Guano extract is een biologisch en betaalbaar product waarmee gegarandeerd een hogere opbrengst wordt behaald. Het is eenvoudig in gebruik en geeft een betere smaak aan je eindproduct.